Életmód

Luxus fürdőruha: Ettől lesz valójában prémium a bikini

  • Szerző:nuus
  • 2024.06.29 | 11:33

Egy bikini is lehet prémium. A luxus fürdőruha megvásárlásakor több szempontot érdemes figyelni, a legfontosabb talán az, hogy jól illeszkedjen a testhez, így komfortosabbá teszi a viselést.

Vajon milyen a luxus fürdőruha? Falatnyi, testhezálló, vagy jó nagy, mindent eltakarni akaró? Audree Kate López stylist szerint megéri az egyszeri befektetés valami drágább darabra, aminek nem feltétlenül kell a legkacifántosabbnak lennie.

luxus fürdőruha
A luxus fürdőruha nem elérhetetlen – Fotó: 123.rf.com

Luxus fürdőruha: Mitől lesz igazából prémium?

López az instyle.com magazinnak elmondta, hogy a prémium fürdőruha nem csak divatos, de tartós is. A jó minőségű anyagoknak köszönhetően a fürdőruha jobban illeszkedik, nem nyúlik ki és nem fakul. Ezenkívül a jó minőségű darabok gyakran jobban rátapad a testre, ami komfortosabbá teszi a viselést.

Mindegy, hogy egyrészes vagy kétrészes, akár egy bikiniben is lehet a prémiumot választani. Egy kiváló minőségű fürdőruha, ha jól illeszkedik a testhez a mellkasban, csípőben és a fenéken hosszú évekre való ruhadarabot jelent viselőjének. Persze csak akkor, ha nincs extrém fogyás vagy hízás.

Ezen kívül tartósabbak is, mivel ellenállnak a klórnak, a napsugárzásnak és a sónak. Ez azt jelenti, hogy hosszabb ideig fognak tartani, és nem kell olyan gyakran cserélni őket.

Ne felejtse! A megfelelő kiegészítők segíthetnek feldobni a fürdőruhádat. Válasszon kalapot, napszemüveget és szandált, hogy teljes legyen a megjelenése. Ha pedig már csak a nyaralás van hátra, mutatunk néhány klassz tippet a forró utazáshoz!

(via)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Gasztró
Jó hír a sör szerelmeseinek!
  • szerző:nuus
  • 2024. 05. 07.