Horoszkóp

A Vízöntő jó hírt kap, a Halak különös vonzalmat kezd érezni – Horoszkóp 2024. július 01.

  • Szerző:nuus
  • 2024.07.01 | 07:10

A Rák körül felpörögnek a dolgok, a Bika rendez egy ügyet - ezt üzenik mára a csillagok.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A Hold és a Nap fényszöge szuper sugallatokat, megérzéseket jelez. Ma nagyon jól leigazodsz a világ dolgaiban, ha az intuíciódra hallgatsz, és azt követed mindne kérdésben. Sikeres ez a nap.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hétfőn végre megfelelően rendeződnek össze körülötted a dolgok és célegyenesbe fordulhat egy projekt, melyen már egy ideje ügyködsz. Legyen az magánjellegű, vagy munkával kapcsolatos dolog, eljött az ideje, hogy bevidd a pontot!

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Hétfőn szükséged lehet a kiváló kommunikációs képességedre és gyors helyzetfelismerésedre, ha egy bizonytalan magánéleti problémát gyorsan helyre szeretnél tenni. Előfordulhat ugyanis, hogy egy kis félreértés kerekedik, és talán részben te is ludas vagy a dologban.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Hétfőn felpöröghet körülötted a kommunikáció, sok telefon, email, vagy üzenet jöhet és mehet, mely egy esemény, vagy hír miatt következik be. Estére úgy érezheted, mintha egy méhkas zsongana a fejedben. Ez túl sok neked, pihend ki!

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Hétfőn, ha jól kevered a kártyákat magad körül, és igyekszel kreatívan hozzáállni a feladatokhoz, akkor egy ötletes megoldással nagyon sok időt, pénzt megspórolhatsz magadnak. Ez ráadásul most másoknak is hasznos lehet.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ma egy kis kiigazítást kell tenned, amely a terveiddel lehet kapcsolatos és amely érzékenyen érinthet rajtad kívül még valaki mást is. Vannak azonban helyzetek, melyekre nem lehet megoldás az, ha mások érdekeit a sajátunk elé helyezzük.

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Pozitív gondolkodással, nyitott hozzáállással minden esetben jobb eredményt lehet elérni. Amikkel pedig végleg le kell számolnod, azok a kifogások, amelyekkel megmagyarázod önmagadnak, mit miért nem csinálsz meg. Ma vágj bele abba, amit elterveztél!

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Te hajlamos vagy arra, hogy egy feladatba, vagy egy téged érdeklő témába annyira elmerülj, hogy mellette megfeledkezz a többi napirendi pontról. Ma is így járhatsz, erre figyelned kell!

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Valaki, akit eddig csak az egyik oldaláról ismertél meg, egy hirtelen előálló helyzetben megmutatja a jelleme egy másik oldalát is. Ne bánkódj ezen, hiszen ez alkalmat ad arra, hogy végre megtapasztald, mi is a valódi személyisége az illetőnek.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Gasztró
Jó hír a sör szerelmeseinek!
  • szerző:nuus
  • 2024. 05. 07.