Életmód

Remek hír a kerékpározás szerelmeseinek: magyar boltban is kapható a Fjällräven és a Specialized közös kollekciója

  • Szerző:nuus
  • 2023.11.23 | 13:48

A svéd Fjällräven és a kaliforniai kerékpárgyártó Specialized együttműködéséből született meg The Great Nearby kollekció.

A kollekció olyan új ruhadarabokkal és kiegészítőkkel bővült, mint a hátizsákká alakítható övtáska vagy a belső cipzáros zsebekkel ellátott trendi pamut alsó réteg. A többfunkciós, kifejezetten a kerékpározáshoz tervezett darabokat ráadásul már egy hazai üzletben személyesen vagy online is be lehet szerezni, így a magyarországi biciklisek a lehető leggyorsabban juthatnak hozzá a csúcsminőségű termékekhez.

A természethez való kapcsolódás egyre inkább felértékelődik, hiszen a szabadban megélt aktív időtöltés rendkívül jó hatással van az emberek mentális és fizikai jóllétére. Ennek a szemléletnek hódol az outdoor szakértő Fjällräven és a nagymúltú kerékpárgyártó Specialized márka is, közös projektjük, a „The Great Nearby” pedig a városi és a túrabiciklizés szerelmeseit szólítja meg. Olyan speciálisan kialakított, tartós és fenntartható felszerelések képviselik a kollekciót, amelyek akár a hidegebb időben is tökéletes kényelmet és védelmet, valamint kiváló használhatóságot biztosítanak a kétkeréken suhanók számára.

A kabát és a pulóver alá, első rétegnek kiváló Cotton Caliswe LS egy 100 százalék biopamutból készült hosszú ujjú póló, amely nem csupán extravagáns, monokróm mintájával jut el a kerékpárosok szívéhez, hiszen praktikussága is legalább annyira megnyerő – ujjai gumival simulnak a karhoz, így nem lógnak túl a héjrétegen, oldalsó varrásában pedig cipzáras zsebek találhatóak, a legfontosabb értékek számára. Legyen szó akár túrázásról, akár városi tekerésről, egy övtáskára mindig szükség lehet.

Első ránézésre az Expandable Hip Pack egy kényelmes, mégis tágas biciklis táska, de szükség esetén pillanatok alatt átalakítható egy normál méretű hátizsákká. Az ősz, és manapság a tél is igen esős évszakok, ám ezért nagy kár lenne otthon hagyni a biciklit. A Rain Poncho tervezése során az egyik legfontosabb szempont az volt, hogy kerékpározás közben a test lehető legnagyobb felületét védje, miközben nem akadályozza a mozgást. Kapucnija tökéletesen illeszkedik a sisakra, a meghosszabbított ujjrész a kézfejet is fedi, egy belső mellkasnál lévő pánt pedig megakadályozza, hogy belekaphasson a szél.

A The Great Nearby kollekcióba tartozó pólók, ingek, poncsók, mellények, táskák, kulacsok és egyéb termékek a fjallraven.com oldalán, valamint a Bikexpert budapesti üzletében és webshopjában is elérhetőek.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló