Életmód

Véletlenül lefeküdt szerelme anyjával – meglepő mi történt utána

  • Szerző:nuus
  • 2021.12.01 | 15:18
  • trendindex: 24

A titok előbb-utóbb úgyis kiderül, de még nem pattant ki a botrány.

„Két évvel ezelőtt, amikor 19 voltam, megismerkedtem egy nővel, aki személyi edzőként dolgozott. Ő akkor már negyvenes volt, de nagyjából huszonötnek nézett ki. Érdeklődést mutatott irántam, meg is hívott párszor, szexeltünk néhány alkalommal. Egy ilyen együttlétünk után azt mondta, hogy helytelen, hogy ilyen nagy korkülönbséggel működjön egy kapcsolat, úgyhogy edzőtermet váltott” – idézte a Daily Star egy férfi vallomását.

123rf

Eddig még nem lenne drámai a történet, de a sztori folytatódik. A fiatalember szűk egy évvel ezelőtt összejött egy fiatal lánnyal, szerelembe estek, két hónappal ezelőtt pedig a lány bemutatta a családjának is. Amikor beléptek a házba, a férfi már rosszat sejtett, hiszen járt már ott, a negyvenes nőnél – akkor azt hitte, valaki gonosz tréfát űz vele.

Láttad már legújabb videónkat? Ha nem, akkor nézz bele mielőtt tovább olvasnál!⤵️

Kiderült, hogy a lány szülei már húsz éve élnek házasságban, ekkor a sztori főszereplője rájött, hogy ő csak egy játékszer volt a félrelépő anyuka számára. A kínos találkozás után szerelme anyja fel is hívta, hogy mindenképp hallgasson a két évvel korábbi szexuális légyottokról, tartsa a titkot. Az anya érthető módon a házasságát féltette, attól rettegett, hogy kiderülnek sorozatos félrelépései, a volt szeretője pedig azért aggódott, hogy elhagyja a barátnője, ha megtudja a korábbi kalandot.

A hálaadás az egyik legfontosabb észak-amerikai ünnep, a hagyományok szerint az őszi betakarítások után adnak hálát a termésért Istennek. Most volt ez az ünnep, egy hete, és nem tudott nemet mondani az újabb meghívásnak, úgyhogy a történetét a Redditen megosztó férfi együtt vacsorázott nagy, családi szeretetben volt, idősebb szeretőjével és annak fiatal lányával, azaz mostani párjával.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló