Design

Nem légből kapott ötlet, ugrálóvárat esküvőre?

  • Szerző:nuus
  • 2018.05.08 | 14:02

Feldobja a házasságkötési ceremóniákat egy ilyen légvár, hát még a ruhajavítókat!

Ugrálóvár, esküvői verzióban – nos, ilyet sem pipáltunk még, de a jövő lagzijai egyszer lehet, hogy elképzelhetetlenek lesznek enélkül az opció nélkül. Hogy a villogó brilles nyakláncokkal és kézzel hímzett, úri szabó által megálmodott alkalmi ruhákkal mi lesz, azt csak a jó ég tudja.

A szépen felcicomázott, hófehér légvárba akár a karjaiban is beviheti a szőke herceg álmai asszonyát; és az esküvői csokordobásra is volna pár ötletünk, ha éppen nem szúrós rózsákat kötöttek össze.

Az ötletgazda Wedding Wonderland nevű brit cég mindenesetre bizakodó, a közösségi média ugyanis máris felkapta a terméküket. És a konkurenciát sem kell félteni:

*****NUMBER 1 IN WEDDING ENTERTAINMENT***** For the very best in Wedding DJ’s, Dance Floors, Photo Booths, Magic Selfie Mirrors, Photography, Videography, Marryoke, Illuminated Letters, Chocolate Fountains, Popcorn Machines, White Wedding Bouncy Castles, Magicians, Mobile Bars, Candy Carts, Wedding Decor, Postboxes, Wishing Wells, Chair Covers, Marquee Hire, Wedding Marquee Packages, Wedding Planning, Event Management, Magicians, Performers, Bands and much much more……. www.1entertainment.co.uk #1entertainment #wedding #weddings #weddingentertainment #weddingdj #weddingideas #weddinginspiration #partys #events #whiteweddingbouncycastle #weddingbouncycastle #weddingreception #weddingday #weddingfun #weddinginspo

A post shared by 1 Entertainment Events Ltd (@1entertainmenteventsltd) on

Több esküvőszervező is ráharapott azóta a gumivárra, és lassan a nemzetközi piacra is betör az új mánia, a Popsugar szerint.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló