Design

Office-rajongók, itt az álomcipőtök!

  • Szerző:nuus
  • 2019.07.09 | 15:48

A 21 éves Matt Manning kiforrott ízléssel bír.

Matt Manning mindössze 21 éves, ám máris hatalmas rajongója az Office című sorozatnak.

 

View this post on Instagram

 

Matt Manning was a 1st Round Draftee in 2016 by the Tigers out of Sheldon High School in Sacramento California. He got to AA in 2018 and has become one of the two top pitching prospects in the Tigers organization. Manning is 6’6, very athletic and only 21 years old. A fastball that touches 98 as long as it doesn’t flatten out on him should be extremely dominating. A hard curve has been his only breaking ball with an off speed pitch that is still a work in progress. Scouts see it in him though. He’s having a great 2019 season with a 2.34ERA after 65.1 innings & 80Ks. Good time to be a Tiger fan once they get all their pitching prospects pumping out MLB innings. #tigers #detroittigers #detroit #mlbprospect #mattmanning #baseballready #baseballbats #baseballseason #baseballamerica #baseballtrenches #baseballgloves #baseballlife #baseballculture #baseballism #baseballgrind #baseballiq #baseball #baseballdreams #travelbaseball #prestosports #sidearmsports #norcalbaseball #sacramento #pitchers

A post shared by Baseball Trenches (@baseballtrenches) on

A Detroit Tigers játékosa még éppen hogy ovis volt, amikor a sitcom elindult, ám azóta bepótolta az NBC népszerű adásait. Egy long islandi sportruházati céget kért fel, hogy tervezzen számára egy pár cipőt, személyes tiszteletadásként a sorozat felé.

Manning tavaly vágott bele az évadok megtekintésébe: mérkőzések előtti lazításként teljesen bejött neki a tévéműsor. A babakék cipőn a logó mellett megjelentek a karakterek is, akik stressz-mentesítésből kiválóan vizsgáztak.

Három órával a meccs előtt már a helyszínen kell lennünk. De mégis, mi a fenét csináljunk az alatt az idő alatt?

A Mashable szerint az összes részt látta már a sportoló, méghozzá hétszer. A kedvence a negyedik évad, de a kosaras epizód is belopta magát a szívébe.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló