Design

Rémálmainkban se jöjjenek elő azok a szobrok, amiket egy 12 éves kisfiú készít

  • Szerző:nuus
  • 2017.09.07 | 09:14

A művészetet nem lehet elég korán kezdeni, akiben ugyanis megvan a hajlam, előbb-utóbb utat enged tehetségének. Callum Donovan Grujicich még csak 12, de már most olyan szobrokat alkot, amiktől lemegyünk hídba. Egyrészt a félelemtől, másrészt attól, hogy mennyire kreatív.

A legtöbb gyerek orvos, régész, pilóta, esetleg tűzoltó szeretne lenni, de Callum egészen más pályát választott magának. A tehetséges kölyök legnagyobb szenvedélye az alkotás, ami jelenleg ilyen horrorbabákban teljesedik ki:

Már akkor elkezdtem ügyködni és dolgokat csinálni, mikor még csak kétéves voltam. Anyagokból készítettem kis szobrokat, aztán vécépapír, folyékony ragasztó, száraz gyapjúvegyület és ásványi olaj segítségével megalkottam a saját agyagomat

– meséli a fiú.

Callum mindenféle talált holmikból állítja össze ezeket a figurákat, ezért jártában-keltében a földet bámulja, hátha rábukkan valami érdekes alkatrészre. A melankólikus, kissé félelmetes babákról is hoztunk azért néhány fotót. És hogy mit ábrázolnak? Azt a művész kérésére mindenki döntse el saját maga.

Fotó: Instagram / callumdgart


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló