Egészség

Nagyon veszélyes! Ezt az italt sose keverd alkohollal

Népszerű kombinációról van szó.

Pixabay

Akik középiskolában már próbálkoztak az italozással, azoknak biztosan ismerős a vodka-energiaital kombó. Nálunk biztosan népszerű volt, elvégre a tuttifruttis, agyoncukrozott energiaital kellően elnyomta az olcsó vodka ízét, na meg a hatékonyságra se lehetett panaszkodni. Persze létezik kifinomultabb kombinációban is, nincs olyan bár, ahol ne lehetne vodkaredbullt kérni, most viszont egy orvos tiktokker, Anthony Youn azt mondja, senkinek nem kéne ilyesmit innia.

A videójában azt mondja, hogy az energiaital amúgy sem egészséges: növeli a szorongást és az idegességet, illetve azt is kimutatták, hogy termékenységi gondokat okozhat a férfiaknál. Alkohollal vegyítve az élénkítő hatás kiüti az ital okozta depressziót, így az ember azt érzi, hogy jobban észnél van, ami mellett ott van a pia okozta bátorság is. Youn szerint ilyenkor történhetnek elég veszélyes balesetek, ezért kell kerülni az alkohol-energiaital kombinációt.

@tonyyounmdWhy they are the worst drinks ever! #learnontiktok #tiktokpartner #energydrinks #energydrink♬ Rise – Jacob Yoffee

Ő volt egyébként az is, aki a hetekben lerántotta a leplet a meztelenül alvás gusztustalanságáról. Ekkor elmondta, hogy az emberek éjjel is szellentenek, ezen alkalmakkor pedig valamennyi fekália is kijut, ami szemmel nem is látható. Az alsónemű ezeket mind felfogja, anélkül viszont a lepedőn és az ágyneműn végzi.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló