Gasztró

Menő újdonsággal jelentkezett a Don Pepe – és még akciót is hirdetett

  • Szerző:nuus
  • 2022.09.28 | 20:39
  • trendindex: 2

Te is szeretnél pizzázni bűntudat nélkül, hetente akár többször is?

Ha a kérdésre a válaszod egy hatalmas IGEN! akkor azt kell mondanunk, remek hírünk van a számodra. Sosem rejtettük véka alá, hogy rajongunk a DonPepe éttermekért, mind minőségben, mind kreativitásban alaposan kihozzák a maximumot. És nincs ez most sem másképp, ugyanis olyat raktak le az asztalra, hogy csak pislogtunk.

Bemutatták ugyanis a Fitti-t, azaz a KARFILOLOS PIZZATÉSZTÁT!

Persze nem teljesen glutén-mentes mert a konyhai környezet ezt nem teszi lehetővé, de magában az alapban nincs liszt, csak a képen is látható összetevőkkel készül. És miért is annyira menő ez az egész?

Hát azért mert mostantól bármely pizzájukat a karfiolos pizzatésztára feltétezve is kérheted.

Így sokkal alacsonyabb szénhidrát és kalória, és sokkal magasabb növényi rosttartalom. Amit mondanunk sem kell, hogy mennyire egészséges. Ezen felül nem csak ez az újdonság, jön a jövő hónap extra pizzája a Vegán BBQ Party Pizza, ami céklás BBQ alap, vegán “grillkolbász”, lilahagyma, paprika, articsóka, gomba, aszalt paradicsom, vegán “mozzarella”, BBQ szósz kombóval célozza be azokat, akik nem esznek húst.

Továbbra is imádjuk azt, hogy a pizza közepén van egy tészta-tálka amibe lehet mártogatni. Nem gondoltuk volna, hogy van ilyen, aztán a DonPepések megcsinálták. Ha nem vagy vegán, akkor is érdemes ránézned a vegán választékra, mert húsevőként is érdemes néha húsmentes napokat tartani, de így le se kell annyira mondani az ízekről.

Ha ez nem lenne elég, akkor októberben a közvetlenül a Don Pepétől rendelt 26 cm-es pizzákra meghirdetjük a DUPLÁN MEGÉRI! akciót, 2 db azonos pizza rendelése esetén 500 Ft kedvezménnyel kínálják a 26 cm pizzákat.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló