Sport

Foci-Eb 2024 – Ezek a legjobb szabadtéri meccsnéző helyszínek

  • Szerző:nuus
  • 2024.06.15 | 13:34

Tegnap elkezdődött az Európa bajnokság, és ma már szinte mindenki arra kíváncsi, hogy hol lehet jó hangulatban meccset nézni? Jöjjenek a toplistás helyszínek.

Ma, azaz június 15-én 15:00-kor lép először pályára a magyar csapat: ellenfele Svájc lesz. Tekintettel a jó időre és a hőségre, érdemes olyan meccsnéző helyet választani, ahol nagy kivetítőn a szabad ég alatt követhetjük nyomon az eseményeket. Íme egy összeállítás a legjobb helyszínekről.

Hello Buda 

Nemcsak a foci szerelmeseinek, hanem az egész családnak és a barátoknak is programokat kínál a rózsadombi Hello Buda. A foci-Eb meccseit pedig óriáskivetítőkön keresztül nézhetjük, sőt, még azt is eldönthetjük, hogy nyitott vagy szabad teraszon szeretnénk-e helyet foglalni – írja a Világgazdaság.

Forrás: Hello Buda

 

Akvárium klub 

Az Erzsébet téren hatalmas szurkolói terasszal, óriáskivetítővel, hideg italokkal és finom ételekkel várják a focilázban égőket. Mivel ez egy közkedvelt meccsnéző helyszín, ezért érdemes időben érkezni, hogy biztosan megfelelő helyünk legyen.

Budapest Park 

A Budapest Park egyébként is a város egyik központi találkozó és bulihelye, ám ez a foci-Eb alatt sincs másképp, ugyanis az egész Park egy meccsnéző helyszínné alakul át. Ide leginkább június 19-én és június 23-án érdemes lenni, amikor a Németország – Magyarország, illetve a Skócia-Magyarország mérkőzések kerülnek kivetítőre. A belépés ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött.

Fotó: Budapest Park

Szabadság tér 

Budapest egyik legnagyobb helyszíne, ahol két darab óriási, 45 négyzetméteres kivetítőn lehet nézni a meccseket. A helyszínen frissen csapolt sör és street food várja a közel tízezer szurkolót.

Várkert Bazár

Ezen a festői helyszínen 2024. június 14. és július 14. között minden meccsnapon óriáskivetítőn fogják közvetíteni a meccseket, ráadásul ingyenes programokkal is várják az érdeklődőket.

Városháza Pop-up park

A Városháza pop-up parkban is lehet követni az Európa-bajnokságot. Hatalmas kivetítővel, több bárral, kényelmes ülőhelyekkel és napernyőkkel várják azokat, akik már a délutáni meccsre is kimennének a nagy hőségben.

Budapest Garden

Az óbudai szabadtéri helyszín szurkolói falujában két hatalmas LED-falon és számos nagykivetítőn keresztül nézhetjük a meccsek alakulását. A közösségi programok között pedig foci tematikájú sport- és ügyességi versenyek is helyet kapnak, értékes nyereményekkel.

(via)

 

 

 

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Mobiltech
Nagy változás jön a Vibernél
  • szerző:nuus
  • 2024. 05. 17.