Jóga

Seth Rogen anyukája posztolt egy furcsát a jógáról, ami kínosan érintette a fiát

  • Szerző:nuus
  • 2018.05.09 | 18:14

Seth Rogenről tudvalevő, hogy micsoda troll, ami nem véletlen, mert állítólag az anyukája még nála is nagyobb, folyton megvicceli a fiát. Most viszont inkább kínos helyzetbe hozta, bár amikor a fia rászólt, akkor csak kijött belőle a trollmester.

Az egész azzal kezdődött, hogy Rogen anyuka megosztotta egy komoly dilemmáját a jógával kapcsolatosan a Twitteren: mi tegyen, ha az előtte jógázó nő intim része túlságosan láthatóvá válik, szóljon neki? És mit tegyen az, aki mögötte áll?

Erre egy szintén jógázó nő válaszolt elsőnek, hogy ez még mindig jobb eset, ha egy férfi jógázik az ember előtt, mire Rogen anyuka azonnal felelt rá: ő már ilyet is látott.


Ekkor szólt bele a párbeszédbe először Seth Rogen, egyértelművé téve, hogy ez a beszélgetés nem illendő nyilvánosan, pláne ha az ő anyukája az egyik résztvevő.

Az anyuka azonban nem hagyta magát és csak folytatta, mondván, de hát mit csináljon, ha megtörtént a dolog és kíváncsi.

Mire Seth Rogen:

Mire anyuka:

Nehéz az embernek, ha híres és közben ekkora troll az anyja, és egy anyának is nehéz, hogy nem posztolhat büntetlenül, mert a híresség fia folyton… öööö… résen van. A twitterezők ellenben remekül szórakoztak, meg is szórták válaszposztokkal a fiút, és inkább az anya pártján álltak, mint az övén.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.