Lélek

Itt a legkegyetlenebb módszer, amivel lerendezheted a szakítást

  • Szerző:nuus
  • 2017.01.28 | 07:15

Tavaly még az volt a menő, ha hirtelen, minden magyarázat nélkül eltűntél az illető életéből, 2017-ben azonban keményebb a játék.

Fotó: Pixabay / JESHOOTS
Fotó: Pixabay / JESHOOTS

Jobban belegondolva az eltűnés még humánusabbnak tekinthető, legalábbis abból a szempontból, hogy talán hamarabb fel lehet épülni belőle. Ahogy minden más is, most ez a műfaj is fájdalmasabb fordulatot vett idén, legalábbis az okosok szerint, akik úgy gondolják, a szakítás új technikája van kibontakozóban, ami minden eddigi metódusnál is kegyetlenebb.

Breadcrumbing, ezzel a fantázianévvel illették a jelenséget, ami tulajdonképpen egyet jelent azzal, hogy a lehető legkevesebb idő- és energiabefektetéssel fektess meg valakit, csupán úgy, hogy szexi kis üzenetekkel próbálod meggyőzni arról, hogy komolyak a szándékaid.

Akik ezzel a módszerrel élnek, nem vesztegetik az idejüket értékes beszélgetésre, csak jókor és jó helyen dobnak oda néhány bókot, amivel horogra akadhat a másik. Nem viszik túlzásba ezt sem, csak éppen olyan gyakorisággal, hogy ne veszítse el az érdeklődését a kiszemeltjük. Ezzel a kapcsolat egyáltalán nem halad semerre, de a kötődés viszont gyorsan kialakulhat. Mivel a szándékuk max néhány együtt töltött éjszaka, elég fájdalmas lehet ráébrednie a csalinak, hogy mire megy ki a játék.

Nagy szerepe van a technológiának is ennek a módszernek a kialakulásában, hiszen legtöbbször chaten, vagy kommentek formájában történik a fűzögetés. Persze több indok lehet a dolog mögött, de valljuk be, nem valami elegáns megoldás, az őszinteség mindig kifizetődőbb és nem utolsó sorban az sem hátrány, ha nem törjük össze minden reménykedő szívét.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló