Otthon

Ezek lesznek idén a legnépszerűbb lakberendezési trendek a Pinterest szerint

  • Szerző:nuus
  • 2018.01.21 | 06:49

Nemrég a Pinterest is megosztotta azokat a lakberendezési trendeket, melyekre mostanában a leggyakrabban keresnek az emberek. Ebből jócskán lehet arra következtetni, hogy 2018-ban mi lesz menő lakásfronton. Most az 5 kedvencünket válogattuk össze, melyekkel még inkább saját stílusunkra alakíthatjuk otthonunkat.

1. Spa-stílus

Az egzotikus enteriőrök, dzsungelt idéző szobanövények, hatalmas gyertyák és natúr felületek éppen olyan hatást keltenek, mintha csak egy wellness szállodába toppantunk volna. Ha így alakítod a fürdőszobádat, minden egyes zuhany felér majd egy spa-élménnyel. Nyaralni meg már nem is lesz kedved elmenni, hiszen minden meglesz a tökéletes vakációhoz az otthonodban.

DADO (@dado_africa) által megosztott bejegyzés,

2. Fali kollázs

Úgy látszik ez sosem megy ki a divatból, az üres falak ideje még nem tért vissza egyelőre. A falon látszólag összevissza, de egyébként stratégiailag elhelyezett képek, különleges keretek pompás hangulatot teremtenek a szobában, legyen az a nappali, a háló vagy akár a fürdő. A túlzsúfoltság érzésének elkerülése érdekében azért ne vidd túlzásba, 5-6 kép bőven elég.

Textposters.com (@textposters.com_) által megosztott bejegyzés,

3. Metálos felületek

Ez is már évek óta trendinek számít, idén azonban nem kell arra koncentrálni, hogy az összevásárolt, metálszínű dísztárgyak pontosan passzoljanak is egymáshoz. Aranyat ezüsttel, ezüstöt rézzel, és így tovább. Meglepődél, milyen harmóniát sugallnak még akkor is, ha csak egy dologban hasonlítanak: csillogó, fémes felületükben. Játszadozz a színekel, ez ugyanis most a menő Pinteresten.

Long & Foster (@longandfoster) által megosztott bejegyzés,

4. Terazzó

Ha erről nem a szocreál balatoni nyaralók jutnak eszedbe, akkor nem tudjuk mi. A helyzet az, hogy ez a sokak által utálatosnak ítélt burkolat a márvány különleges felhasználásával jön létre, és bár főleg a padlón láttuk eddig, most a falakat és a konyhapultokat is meghódítja. Sokoldalú, környezetbarát és időtálló, gyakorlatilag elpusztíthatatlan és remekül illik a letisztult, naturista stílushoz is.

STILTJE Inspiration (@stiltje.se) által megosztott bejegyzés,

5. Vidéki ház

A nagymamánál eltöltött nyarakat, a vidék gondtalanságát és a hagyományokat idézik azok a vintage stílusban berendezett otthonok, melyek szintén igen népszerűek lesznek idén. Ne válj meg az öreg tárgyaktól, remek díszekké válhatnak a modern otthonban is, felelevenítve a régi idők emlékét. Régi lámpabúrák, konyhai kiegészítők, porcelánok és hasonló tárgyak változtathatják a lakást emlékekkel teli kuckóvá.

Trinity Holmes | Raleigh, NC (@circa_34) által megosztott bejegyzés,

Fotó: Pixabay / StockSnap CC0


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló