Utazás

Túra Olaszországban? – Még ingyenes szállás is van Szardínián!

  • Szerző:nuus
  • 2024.06.30 | 11:34

Az ismert olasz sziget ingyenes szállást kínál a fiatal túrázók számára, kiváló élményekkel. Érdemes utánanézni, ha érdeklődünk a csodás mediterrán Szardínia iránt!

Ha szívesen merülnénk el idén Olaszország szépségeiben – különösen, ami a tájakat illeti -, érdemes utánanéznünk egy csodás szardíniai lehetőségnek.

A 35 éven aluliaknak csupán egy 500 kilométeres gyalogos útvonalon kell részt venniük ahhoz, hogy jogosultak legyenek a 3 éjszakás ingyenes szállásra a varázslatos Szardínia szigeten.

A „Leg’s go in Cammino” kezdeményezés arra ösztönzi a túrázókat, próbálják ki a történelmi Santa Barbara bányaösvényt, amely 16 szakaszra oszlik és körülbelül egy hónapig tart – tudatta az edition.cnn.com.

A csodálatos Nebida is várja a Szardíniára látogató túrázókat – Fotó: Youtube

Hogy milyen is az ösvény? Számíthatunk a túra során sziklákra, barlangokra, erdőkre, strandokra, vízesésekre és ősi helyszínekre is.

A szardíniai Santa Barbara Cammino bányaösvényen kirándulók olyan helyszínekre is eljuthatnak, mint például a Nebida, egy ősi ércmosó létesítmény.

A szállásutalványok szeptember 15-től év végéig érvényesek, így már ha érdekel bennünket az élmény és az ingyenes szállás Szardínián dolog, már most kezdjük el a tervezést.

Új, hétnapos sétaút is indult Olaszország látványos Dolomitok hegylánca körül: a Camino Retico egy 170 kilométeres körút, amely 10 kis települést köt össze és a látogatók számára lehetővé teszi, hogy közelről élvezzék Itália falusi szépségeit.

(Via)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló