Utazás

Olcsóbban utazhatunk idén a Balatonra – ezt a trükköt használjuk!

  • Szerző:nuus
  • 2024.06.30 | 11:30

Egy jól működő trükk hozzásegíthet, hogy jóval olcsóbb áron utazzunk idén nyáron a Balatonra. A MÁV-VOLÁN-csoport idén is kedvezményekkel készül ugyanis a Balaton Sound fesztivál idején.

Töredék áron lehet eljutni a Balatonra idén, ha élünk egy működő trükkel. A megoldás nem nehéz.

Ebben az évben július 3. és július 6. között kerül megrendezésre a sokak által kedvelt Balaton Sound fesztivál – a résztvevői számára pedig a MÁV-VOLÁN-csoport idén is kedvezményekkel és sűrített éjszakai menetrenddel készül – tudatta a penzcentum.hu.

Mindez jelentős könnyebbséget jelent a vonattal és busszal utazók számára a Balaton partja körül.

A 2022-ben elindított Balaton Sound TravelPass hetijegyet június 27. és július 5. között lehet megvásárolni és az 7 napig érvényes, a Balaton mindkét partján minden vonatra, valamint a magyar tenger mentén közlekedő helyközi Volánbusz-járatokra – írta meg a penzcentrum.hu.

Jóval olcsóbban lehet utazni idén a Balaton körül kedvezményes hetijeggyel – Fotó: Youtube

Vagyis, a szezonban idén is elérhető hetijeggyel 7 napon át lehet korlátlanul utazni a balatoni települések között.

Az érvényességi időszakon belül nem csak Zamárdi környékén, hanem akár a teljes déli vagy északi parton is igénybe lehet venni a menetrend szerinti vasúti és buszos helyközi közszolgáltatásokat, valamint a balatonfenyvesi kisvasutat is.

A legkorábbi kezdő nap a hetijegy esetében június 27. lehet, a legkésőbbit pedig július 5-ig lehet megváltani. A Balaton Sound TravelPass tehát a fesztivál előtti vagy utáni napokon is használható – írta a penzcentrum.hu.

(Via)

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló