Utazás

Egy űrállomáson érezhetjük magunkat a világ első fitneszszállodájában

  • Szerző:nuus
  • 2024.07.04 | 11:32

A világ első fitneszszállodájában, a Dubaiban lévő SIRO egy igazi helyreállító labor. Mindenféle kamrák, terápiás ágyak, kapszulák várják a vendégeket, akik a legmodernebb berendezéseket használhatják.

A SIRO Dubai a One Za’abeel szálloda nem egy átlagos hotel. Ez az “első fitneszszálloda”, amely az egészségre és a jólétre összpontosít, testmozgási és helyreállítási programokkal, valamint szállodai szobákkal és élményekkel, amelyek célja a vendégek fitneszszintjének növelése – írja az edition.cnn.com.

fitneszszálloda
A világ első fitneszszállodájában egy űrállomáson érezhetjük magunkat/Fotó: 123rf.com

A fitneszszálloda “helyreállító laborja” leginkább egy űrállomásra hasonlít. Kriogén kamrák, érintés nélküli vibroakusztikus terápiás ágyak és egy MRI-szerű infravörös kapszula várja a vendégeket. A 2000 négyzetméteres edzőteremben a legmodernebb berendezések találhatók a teljesítmény nyomon követésére és elemzésére, intelligens mérlegek és testösszetétel-elemző eszközök, továbbá egy alkalmazás, amely segít a vendégeknek személyre szabni az ott tartózkodásukat.

A szobákban cirkadián ritmushoz kapcsolt ébresztőóra és antigravitációs hintaszék található, a helyreállítási laborban pedig a kezelések a relaxáció helyett az izom helyreállítására összpontosítanak. A szálloda nem csak a fitneszre, de a mentális jólétre is összpontosít, meditációs foglalkozásokat és vibroakusztikus terápiát is kínálnak.

A vízágy például vibrál a hangtól, s ez feltehetően felszabadítja a stresszt a testben, így azoknak, akik alvási problémákkal, stresszel, depresszióval vagy szorongással küzdenek, a legjobb hely ez a szálloda.

A SIRO Dubai bármilyen meglepő, nem egyedülálló a csúcstechnológiás wellness-terápiák terén. Az Equinox fitneszklubcsoport 2019-ben elindította csúcstechnológiás zászlóshajóját New Yorkban.

A SIRO és más hasonló szállodák azt mutatják, hogy a wellness jövője az adatvezérelt, személyre szabott programokban rejlik, amelyek a technológiát a pihenés és a feltöltődés elősegítésére használják.

Ha még több érdekességre vágysz, nézd meg ezt a dubai luxusszállodát!

(via)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Unatkozom
Ezek a legkedveltebb szexpózok
  • szerző:nuus
  • 2024. 07. 06.