Utazás

Überlazaság: csak ki kell szúrnod a reptéren ezt a srácot, és máris tiéd az első osztályra szóló helyjegye

  • Szerző:nuus
  • 2017.07.20 | 07:43

Gilbert Ott gyakorlott repülő. A New York-i férfi annyira sokat repül, hogy hobbiból tanácsokat osztogat az embereknek, hogyan vészeljenek át egy-egy repülőutat. De most jófejségből is leckét ad: aki kiszúrja a reptéren, annak máris odaadja a business class-ra szolgáló jegyét.

A személyes akció év végéig szól, és mindenki részt vehet bennem, és bárki lecserélheti turistaosztályra szóló helyét egy extra nagy fotelre, luxus ételekkel és italokkal gazdagítva. Csak ki kell szúrnia Ottot.

Ez egyfelől nem nehéz, mert a csávó tényleg sokat repül, szóval elég nagy az esély arra, hogy kiszúrhatjuk akármelyik reptéren a világban. A reptéren belül bárhol előfordulhat: a bejáratnál, a terminálban, egy bárban, a boarding gate-nél, nem fog bujkálni előlünk. Ha megvan, csak annyit kell mondani neki:

Gilbert, GodSaveThePoints. I want your seat.

Vagyis:

Gilbert, GodSaveThePoints. A helyedet akarom!

GodSaveThePoints Gilbert saját alapítású programja, ismerős lehet a George Clooney féle Egek ura című filmből. Még segítséget is ad, az útvonalát követhetjük a férfi Twitter-fiókján, a blogjára meg több oldalról készített szelfit is feltölt magáról.

Idénre foglalt már le jegyeket az American Airlines, a British Airways, a Japan Airlines, a Delta, az Alaska, a Qatar, a Swiss, a Lufthansa, a Thai Airways, a Cathay Pacific, a Finnair és az Etihad légitársaságoknál, de néhány nappal az utazás előtt több nyomot is hagy arra vonatkozóan, hogy pontosan hol lesz adott időben.

Ott azt nyilatkozta, hogy szívesen cseréli el a helyét még egy rosszabbra is, legyen szó belföldi, vagy egy 10+ órás nemzetközi repülésről. Mint elmondta, annyit kell repülnie, hogy belefér egy kis izgalom és változatosság. Aki nem akar Waldo-t keresni, az máshogy is nyerhet: ha például hozzászólunk Otto blogjának egyik posztjához, azok közé kerülünk, akik között a férfi kisorsol egy első osztályra szóló jegyet az Alaska Airlines egyik járatára.

Nem csinál titkot abból sem, hogy ezzel új olvasókat akar szerezni az oldalának.

Minél több emberhez szeretném eljuttatni a tapasztalataimat, mert nagyon büszke vagyok arra, amit elértem, és lehet, hogy mások is hasznot meríthetnek belőle.

Forrás: youtube.com


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló