Film

Keanu Reeves feltámasztja legelső filmsikerét, a Bill és Tedet

  • Szerző:nuus
  • 2017.02.12 | 18:41

Ez lesz a Bill és Ted filmek harmadik része.

Forrás: flickr.com
Forrás: flickr.com

Keanu Reeves a 80-as évek közepe óta szerepel mozifilmekben. Első nagy sikere a Bill és Ted zseniális kalandja című film volt 1989-ben, mely két ütődött, de jó szándékú, zenerajongó lúzerről szólt, akik valahogy mindig megmentik a világot. A film előképe volt a Beavis and Buttheadnek éppúgy, mint a Wayne’s Worldnek. 1990-ben rajzfilmsorozat készült a film alapján, majd még egy évvel később az első részhez hasonló, agyament folytatás, a Bill és Ted haláli túrája. Keanu játszotta Tedet, Alex Winter pedig Billt. Neki végül nem sikerült meglovagolnia a filmek sikerét, manapság a tévében látható kisebb-nagyobb mellékszerepekben.

Reeves új filmje, a John Wick 2. része kapcsán adott interjút a BBC egyik műsorában, és itt jelentette be, hogy készül a harmadik rész.

Bill és Ted már megállapodott emberek, feleséggel és gyerekkel, házzal és kocsival.

Egy nap felkeresi őket egy titokzatos ember a jövőből, aki figyelmezteti őket, hogy óriási a baj, mert Bill és Ted annak idején elfelejtették megírni a dalt, ami megvédi a világot a pusztulástól. A két lúzer még egyszer összefog egymással, és dalszerzésbe fognak…


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá 1 hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
TV
Durva döntést hozott a Netflix
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 03.