Film

Exfelesége csak azért ütötte meg Johnny Deppet, hogy ő ne lökje le a húgát a lépcsőről – állítja

  • Szerző:nuus
  • 2020.07.26 | 10:35

Újabb sokkoló fejezet a Johnny Depp-Amber Heard sagában.

Ismét meglepő részletek derültek ki Johnny Depp és Amber Heard házasságáról a válóper, illetve az ehhez kapcsolódó, a The Sun brit bulvárlap ellen folyó rágalmazási per folyamán. A pár már nagyjából mindennel megvádolta egymást: attól kezdve, hogy bántalmazták egymást, azon keresztül, hogy a másik bosszantására telefosták házukat egészen gyilkossággal való fenyegetéssel kapcsolatban is hangzottak el vádaskodások. Most ismét bővül a lista, ugyanis Heard legutóbbi tanúvallomásában azt állította: egy alkalommal azért ütötte meg Johhny Deppet, mert félő volt, hogy az lelöki egy lépcsőről a nő húgát.

A testvérem védelmében ütöttem meg Johnny-t. A lépcső tetején álltak. Hallottam, hogy az egyik volt barátnőjét, talán Kate Mosst, lelökte a lépcsőről

– fogalmazott a színésznő, mire Depp ügyvédje megjegyezte, hogy ő most hallott először a Kate Mosszal kapcsolatos lépcsős esetről.

Az ügyvéd emellett azzal vádolta Heardöt, hogy csak rágalmazza volt férjét, és a tárgyalás során folyamatosan talál ki vele és az állítólagos bántalmazásaival kapcsolatos hazugságokat.

Minden egyes apró részletet vagy gondolatot nem tudok egyszerre elmondani

– reagált erre Heard.

Forrás: Contextus

Kép: orientexpressmovie / Instagram


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.