Film

Hoppá, elkészült a Breaking Bad-mozifilm!

  • Szerző:nuus
  • 2019.08.23 | 12:18

Saul Goodman megszemélyesítője nem igazán tett lakatot a szájára.

A Better Call Saul kapcsán kellett volna Bob Odenkirknek interjút adnia, ám a riport sikeresen rákanyarodott a Breaking Bad-mozifilmre is.

 

Fogalmam sincs, mi az, amit az emberek tudnak, vagy nem tudnak erről a projektről. Gondolom azt mindenki vágja, hogy forgatás volt. És készen is lettek. Hogy ezt titokban kéne tartani? Ezek szerint abban is kiválóan teljesítettek, hogy nem árulták el!

Minden idők egyik legfelkapottabb sorozatának rendezője, Vince Gilligan annyit az orrunkra kötött, hogy egy kétórás mozin ügyködik, ami kapcsolódik a kultikus tévéműsorhoz.

Annyi kiszivárgott, hogy Új-Mexikó a forgatás helyszíne, és hogy a Greenbrier munkacímet kapta a projekt. A hab a tortán, hogy a nélkülözhetetlen Breaking Bad–duó is a fedélzeten van:

Mivel Bryan Cranston és Aaron Paul, azaz Walter White és Jesse Pinkman megformálója ugyanakkor, ugyanazt posztolták. Ebből a hívek könnyen összerakták, hogy a nagy páros megint összedolgozik.

Ám hogy miről szól a fáma, az továbbra is talány maradt. Több, mint valószínű, hogy nem Walt dögunalmas tanári karrierjéről készül egy előzményfilm. A Ladbible szerint inkább Pinkman sorsa lesz a fókuszban, és az utolsó évad pörgős eseményei.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.