Film

Kiderült, hogy miért nem akarja Spielberg elkészíteni az Indiana Jones 5-öt

  • Szerző:nuus
  • 2020.09.28 | 18:18

Steven Spielberg lépett le először a projekttől, most pedig a forgatókönyvíró is. Ezért esett kútba az Indiana Jones 5 eredeti verziója.

Eredetileg úgy volt, hogy David Koepp fogja írni a Steven Spielberg rendezésében készülő Indiana Jones 5-öt. Azonban az író júniusban otthagyta a projektet, amikor Steven Spielberg is bejelentette távozását. Koepp most elárulta azt, miért alakultak így a dolgok.

Elmondása szerint Spielberggel sokféle verzión dolgoztak, ám egy olyan se volt köztük, ami mindenkinek a kedvére tett volna. Spielbergnek, Harrison Fordnak és a Disney-nek egyszerre kellett volna megfelelni, így egy idő után Spielberg úgy döntött, hogy nem fáradozik tovább. Ezután Koepp is átgondolta a dolgot, és inkább kilépett ő is. Elmondása szerint “az utolsó dolog, amit egy új rendező akarhat, az a régi rendező forgatókönyvírója”.

Az új rendező egyébként a Logant is jegyző James Mangold lesz, aki talán végre sikeresen összehozza a sok ideje nyűglődő projektet.

“Imádja a franchise-t, lenyűgöző filmes. Úgy tudom, Harrison Forddal is jóban van. Jókor, jó helyen állt össze minden. Steven továbbra is velünk marad producerként, szóval mindenből a legjobbat kapjuk” – nyilatkozta az új rendezőről a film egyik producere.

Forrás: IGN

Kép: Getty Images/Pascal Le Segretain


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Galambos Dorina nem tervez gyereket
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.