Film

Megvan az új Batman Rébusza is

  • Szerző:nuus
  • 2019.10.18 | 11:48

Robert Pattinson ellenfele nem csak Zoe Kravitz lesz.

Tudjuk, hogy legközelebb Robert Pattinson hozza majd a Batman címszerepét, míg egyik ellenlábasa, a Macskanő:  Zoe Kravitz lesz. Illetve október közepén azt is bejelentette a Warner Bros, hogy kivel kell még megküzdenie a Sötét Lovagnak.

 

View this post on Instagram

 

Battling the Bat is kinda their thing. Celebrate #Batman80 and share your #TopBatVillains! #LongLiveTheBat

A post shared by Batman (@batman) on

Rébusz is rebootot kap: a Jim Carrey által 1995-ben megformált karaktert ezúttal Paul Dano öltheti magára. Dano filmbeli neve Edward Nashton lesz, aki később a Nigma vezetéknevet veszi fel, hogy beteges hajlamait kiélhesse.

 

View this post on Instagram

 

Riddle us this, what are your thoughts on #PaulDano as #TheRiddler❓

A post shared by Filmthusiast (@filmthusiast) on


A ’60-as években a kérdőjeles fickót Frank Gorshin, illetve John Astin játszotta a képernyőn, most pedig a mozivászonra Matt Reeves rakja össze újra a gothami történetet. Jonah Hill neve is felmerült, mint egy gaztevő-jelölté, ám ebben a kérdésben nem történt előrelépés.

via GIPHY

Dano Emmy-díj-esélyes volt a Szökés Dannemorából című, Showtime-sorozatbeli színészi teljesítménye révén, illetve tavaly rendezte a Wildlife című mozit, melyben Jake Gyllenhaal mellett szerepelt is.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Entre-TÉN (@entre_10) on


Rébusz, azaz E.Nigma rejtvényekkel húzza be Bruce Wayne-t változatos bűntetteibe, immár 1948 óta. A DC Comics The Batman című rebootja 2021 június 25-én érkezik, teszi hozzá a Hollywood Reporter.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló