Horoszkóp

Hatalmas változást tartogat a sors sokaknak – mutatjuk a horoszkópot a jövő hétre

  • Szerző:nuus
  • 2021.11.21 | 17:18
  • trendindex: 22

A novembert sokan nem szeretik, lehet, hogy te magad is így vagy ezzel, ami nem is csoda, hiszen ez egy sötét és hideg hónap. Az univerzum azonban komoly csodákat tartogat a végére néhány csillagjegynek, nézd meg, köztük vagy-e!

Néha nagyon mélyen vagy, máskor nagyon fent. Az utóbbi időszakban talán te magad sem tudtad, mire vágysz igazán, ezért az univerzum sem tudott neked segíteni. Nemrég azonban sikerült megfogalmaznod, így a csillagok már dolgoznak az ügyön. November utolsó napjaiban hatalmas szerencsében lesz részed! Minden lehetőséget megkapsz ahhoz, hogy valóra váltsd ezt a friss álmot! Élj ezekkel és cselekedj, nehogy elszalaszd ezt a remek esélyt a boldogságra!

Vízöntő

Nagyon sokáig voltál magányos, ezért már azt sem tudod, mi fán terem a szerelem. Az egyedülléted azonban november utolsó napjaiban véget ér, betoppan ugyanis az életedbe az új szerelem. A srác ráadásul annyira tökéletes lesz, hogy el sem akarod majd hinni! De jobb, ha megteszed, mert őt tényleg neked szánta az ég. Fogadd be őt az életedbe és engedd meg neki, hogy olyan boldoggá tegyen, mint még soha senki ezelőtt. Nagyon megérdemled már, hogy így legyen!

Halak

Az elmúlt időszakban nem volt minden rendben az egészségeddel, ez pedig a lelkedre is hatással volt. Nem vagy túl boldog mostanában, de ez hamarosan megváltozik! Isteni energiák érkeznek hozzád november végén, amik meggyógyítanak minden sebet kívül és belül. A szerencse is a te oldaladra áll, így végre megvalósíthatod legnagyobb álmaidat. Lakást, autót vennél? Külföldre költöznél? Most nyugodtan belevághatsz, mert az univerzum minden eddiginél jobban támogat majd.

Bak

Az utóbbi hónapokban nagyon komoly próbatételeket kellett kiállnod, úgy érzed a teherbírásod határához érkeztél. Van egy jó hírünk! Az univerzum november végén égi szerencsében részesít, ami életed minden területére kiterjed majd. Bármi is fogsz akkor, biztosan sikerülni fog! Kérj fizetésemelést, írj alá egy új albit vagy intézz egy külföldi utazást, mindegy, mire vágysz, a csillagok most zokszó nélkül megadják neked!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.