Külföld

45 évvel fiatalabb férfiban találta meg szerelmét a 80 éves angol nyugdíjas

  • Szerző:nuus
  • 2020.01.27 | 17:18
  • trendindex: 2

A hölgy szerint a találkozás után pár órával egymásnak is estek és élete legjobb szexében volt része, négy nap után már össze is akartak házasodni.

 

A 80 éves Iris Jones a Facebookon ismerkedett meg a munkanélküli, alkalmi munkákból élő 35 éves Mohamed Ahmed Irbrihammal, hamarosan Kairóba repült, hogy szerelmi viszonyukat a következő szintre emeljék. A hölgy szerint a találkozás után pár órával egymásnak is estek és élete legjobb szexében volt része, négy nap után már össze is akartak házasodni. Iris most készül újra Egyiptomba repülni, hogy hivatalosan is összeházasodjanak.

Hihetetlen. Újra úgy éreztem magam, mint egy szűzlány. Nem volt könnyű, de nagyon szeretettel teli és romantikus élmény volt. Egész életemben másokat tettem boldoggá, most már én is megérdemlem a boldogságot, csak feleségül akarok menni a férfihoz akit szeretek.

Nyilatkozta a hölgy, aki ugyan már 40 évvel ezelőtt elvált első férjétől, akivel van két közös ötven év feletti gyerekük.


Az idősebbik fia Darren ugyan aggódott, hogy csak az anyja pénzére utazik az egyiptomi, de szerinte ez nem lehetséges, hiszen mint egykori takarító heti 200 fontos nyugdíjából él.
Ragaszkodik hozzá, hogy szerelmük valódi, hiszen a férfi aláírná azt a szerződést, miszerint nem tart igényt a hölgy házára. Hogy miből fognak élni, az azonban kérdés, hiszen a gízai Mohamed azt állítja, hogy kénytelen volt felmondani alkalmi munkahelyén, miután főnöke nem volt hajlandó szabadságot adni, hogy meglátogassa szerelmét, Irist.

Képek:Iris Jones/Facebook


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.