Külföld

Sanna Marin válófélben lévő férje már idegen nőket csöcsörész – fotó!

  • Szerző:nuus
  • 2023.05.11 | 14:48

A finn miniszterelnök a napokban jelentette be, hogy válik férjétől, akivel 19 éven át alkottak egy párt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sanna Marin (@sannamarin) által megosztott bejegyzés

A tegnapi napon a házaspár egy hivatalos közleményt tett közzé az Instagram sztorijukban, amely 24 órán keresztül elérhető volt. Ebben bejelentették, hogy beadásra kerültek a válási papírok, ugyanakkor hálásak az elmúlt 19 évért és az imádott kislányukért. Hangsúlyozták, hogy továbbra is barátok maradnak, és minden rendben van közöttük, továbbra is szerető szülők maradnak, akik közösen nevelik tovább a gyermeküket.

A házaspár 19 évvel ezelőtt ismerkedett meg egy buliban, egymásba szerettek, majd életük gyökeresen megváltozott 2018-ban, amikor megszületett kislányuk, Emma. 2019-ben az életük ismét nagy fordulatot vett, amikor Marin Finnország miniszterelnöke lett, ezzel ő lett a világ legfiatalabb országvezetője. Bár korábban tervezték, hogy bővítik a családjukat, Marin egy interjúban kifejtette, hogy munkája miatt szinte lehetetlen, hogy egy újabb babát vállaljanak.

Végül 2020-ban hivatalosan is összekötötték életüket a koronavírus közepette. Ennek ellenére már 2022 júniusában a finn Seiska pletykalap címlapján jelent meg Markus, amint egy szőke nőt ölelget Helsinkiben. A hölgy még valamit suttogott is a fülébe. Az elmúlt nyáron Marin is gyakrabban járt bulizni, és ekkor már pletykáltak a szakításukról, azonban a házaspár erre semmilyen reakciót nem adott.

Most, hogy nyilvános a válás ténye, Markus egyre több időt tölt nők társaságában, és rengeteget bulizik.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Seiska (@seiskaofficial) által megosztott bejegyzés


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló