Színház

Verebes István teljesen megsüketült

  • Szerző:nuus
  • 2024.05.30 | 13:30

Verebes István hat éve teljesen süket és hallókészülékre van szüksége. A Jászai-díjas színész-rendező készüléke állami támogatással 600 ezer forintba került, amin teljesen kiakadt Verebes.

Verebes István 40 év kihagyás után vállalt újra filmszerepet: aKirálytalálkozó című filmben Szilézia idős fejedelmét alakítja – írja a blikk.hu. A forgatás kapcsán a 75 éves Jászai-díjas színész-rendező bevallotta: már évek óta hallókészülékre van szüksége. A masinát napközben használja, éjszaka tölti. A filmforgatáson viszont ez felborult, mivel esti jelenetei is voltak, ez pedig kellemetlenséget okozott is okozott neki.

Verebes István hat éve teljesen süket/Fotó: MTI/Rosta Tibor

„Nagyjából 6 éve van szükségem hallókészülékre, mert anélkül semmit nem hallok… Az esti jelenteknél is muszáj volt használnom, így napközben töltöttem. Elég kellemetlen volt, hogy egész nap hiába szóltak hozzám, nem hallottam semmit” – mesélte Verebes, aki kifakadt a szerkentyű árán. “A készülék állami támogatással együtt 600 ezer forintba kerül. Nem tudom, egy átlag nyugdíjas ezt hogy tudja magának megengedni”

– szögezte le.

Heti hetes egykori sztárja arról is beszélt a lapnak, hogy a forgatást nagyon élvezte, viszont elfáradt abban a 7 napban, amíg az ő jeleneteit vették fel. Bevallotta azt, hogy mostanában keveset mozdult ki szűkebb környezetéből munka miatt:

“Ha olyan az ajánlat és a körülmények, hogy felkelti az érdeklődésemet, akkor még meg lehet győzni, bár egyre nehezebben. A lelkesedésem már nem a régi.”

-mondta a színész-rendező.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló