Vizuál

Jobb képeket akarsz készíteni az iPhone-oddal? Akkor így csináld!

  • Szerző:nuus
  • 2017.10.03 | 15:11

5 tipp, amire érdemes odafigyelni.

Sokszor csak előkapjuk a telefonunkat, és már fotózunk is vele, pedig ha odafigyelünk pár egyszerű dologra, sokkal jobbak lesznek a képeink. Ezekből szedett össze most a Tech Insider 5-öt:

5 tips for taking better photos on your iPhone

Are your tired of looking at blurry selfies and crooked photos? The iPhone can take some great pictures as long as you use its tools the right way. Here are 5 simple ways to step up your iPhone photo game. Read more: http://www.businessinsider.com/sai FACEBOOK: https://www.facebook.com/techinsider TWITTER: https://twitter.com/techinsider INSTAGRAM: https://www.instagram.com/tech_insider/

Használjunk minél kevesebbszer a vakut, próbáljuk meg a természetes fényt, vagy az adott helyszín saját fényeit használni. Az iPhone funkciói közül nagyon hasznos a rács, amivel jobban meg tudjuk komponálni a képeket (ezen utólag is lehet változtatni, és érdemes is!), valamint a sorozatkép mód, amivel egy gyors mozgású jelenetből a legjobb fotót tudjuk kiválasztani. Az időzítő is hasznos, exponáláskor ugyanis óhatatlanul megmozdul az eszköz, de ha van plusz három másodpercünk, akkor tudjuk stabilizálni.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló