Vizuál

Na, ki lesz a következő Marvel-mozihős?

  • Szerző:nuus
  • 2018.12.04 | 11:47

Shang-Chi kalandjai nagyvászonra, jöhet?

A képregényrajongók következő nagy pillanata állítólag nem várat sokat magára – a Marvel mozis univerzuma ugyanis még egy újabb hőssel fog bővülni.

 

View this post on Instagram

 

We’re ready to read all these new comics! What’s in your #MarvelPullList? #NCBD

A post shared by Marvel Entertainment (@marvel) on

Shang-Chi a kiszemelt – egy kevésbé ismert harcművész superhőssé válásának lehetünk előbb-utóbb tanúi. A stúdió biztosra megy: a Wonder Woman 1984-t és az Into the Spider-Verse 2-t jegyző forgatókönyvírót, Dave Callahamet kérte fel, hogy egyengesse a harcos sorsát. Rendezőnek pedig lehetőleg ázsiai származású személyt keresnek a korszerűsítésre szoruló történethez, ugyanis az eredeti képkockákban látható technológia mára igencsak ósdinak tűnhet.

1973-ban, Steve Englehart és Jim Starlin vetette papírra a figurát, aki egy Kínában élő milliárdos csemetéje. Apja kitaníttatta, majd az elit képzésben részesült fiú, kilépve a nagyvilágba szembesül azzal, hogy őse nem egészen az, akinek eddig gondolta.

Az Ördög Doktora ellen fordul, ahogyan az – állítólag több száz esztendőt is megért – apját becézik. A Gizmodo szerint a Marvel rákapcsolt a projektre, és nemsokára még többet tudunk majd meg a moziról.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló