BabaMama

Sikerült a beültetés, Chrissy Teigen ismét babát vár

  • Szerző:nuus
  • 2017.11.22 | 10:38

A mesterséges beültetés küzdelmeiről is beszámoló modell sokakat bátorít.

Bővül a család: Chrissy Teigen, és párja, John Legend újra babát vár. Twitteren osztották meg a híreket az érkező csöppségről. 2013-ban kötötték össze az életüket, majd ’16 áprilisában érkezett Luna Simone Stephens.

A 21-én közzétett, Instagram-videó főszereplőjét, a 19 hónapos lányukat meg kell zabálni:

Luna, ki van itt benn?

mutat a hasára az anyuka. A nagyban fogzó, ezért jelentős nyálmennyiséggel küzdő kislány tudja már:

Bébi!

it’s john’s!

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Hogy ki bújik meg a pocakban, arra máris lehet fogadásokat kötni, és a legfrissebb Twitter-bejegyzéstől szintén felrobbant a közösségi média:

Ez most Johné lesz!

De nem csak ezért vehetünk mérget rá, hogy kisfiú gömbölyödik a 31 éves Chrissy testében.

Még 2017 januárjában tett rá célzást, hogy biztos benne, hogy a következő gyerkőc kisfiú lesz. Voltak nőgyógyászati problémái, és Luna is mesterséges megtermékenyítés segítségével foganhatott meg. Szerették volna a következő babát minél hamarabba időzíteni. Az amerikai modell augusztusban így nyilatkozott:

Szerencsések vagyunk, hogy egy olyan korban élünk, amikor ezek az eljárások rendelkezésre állnak. A kislányunk mesterséges megtermékenyítés által születhetett meg, és szeretnénk neki testvért, akár többet is.

Októberben már elárulta, hogy dolgoznak a második babán. Teigen az eljárás megbélyegzett volta ellen is harcol, és rengetegen hálásak neki ezért. Sok ilyen köszönő, bátorító kommentet kap:

Örömömben sírok. Köszönöm, hogy megosztottad a meddőséggel kapcsolatos küzdelmeidet. Igazi hős vagy, aki megmutatta: nincs lehetetlen! Szívből gratulálok!

Teigen azt is felfedte korábban, hogy lehetőségük volt megválasztani az első gyerek nemét. Ez a bejelentés számos internetes trollt bevonzott, akik időnként visszatérnek. Szerinte ez a döntés nem olyan ellentmondásos vagy bonyolult dolog. Három embrióból kettő lány lett, egy fiú: az első lány beültetés sajnos nem sikerült, Luna pedig már megszületett – így nemcsak a Twitter-bejegyzés erősíti meg a fiús gólyahírt.

Az Elite Daily szerint is bámulatos pár a többszörös Grammy-díjas énekes és neje, és ha a trollok helyett inkább az otthoni éhes szájakat etetik, akkor máris jobb hely lesz ez a világ.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló