BabaMama

Dwayne Johnson kimaxolja, még éppen kézben tudja tartani a kislányait

  • Szerző:nuus
  • 2018.12.30 | 08:18

A színész a cukiság agresszió tükéletes mintapéldája.

Dwayne Johnson lánykái szépen cseperednek, ám már nem is olyan könnyű őket babusgatni! Nem sok hiányzik, hogy a hároméves Jasmine és a nyolchónapos Tiana is elkezdjen The Rock fejére nőni – derül ki egy december 27-ei Instagram posztból. A 46 éves színész még képes a karjaiban tartani a bájos csöppségeket, ők viszont előbb-utóbb igyekezni fognak kislisszolni az atyai ölelésből.

 

View this post on Instagram

 

Kinda like heaven I guess. This moment of carrying Jazzy downstairs as she sees her toys for the first time that Santa left her is truly one of my greatest joys. When I was a kid I saw Willy Wonka (one of my all time favs) and I’ll never forget that feeling when I saw the kids faces of awe when they walked into the Chocolate Factory for the first time. Now years later, I (very selfishly) try and create that feeling with children and people anytime I can. As cool as I’m being in this vid, on the inside I’ll always be one of those awestruck kids from Willy Wonka. You know, the little brown, buck toothed boy with an afro who had features so soft people often mistook him for being a little girl. True story, but I digress and clearly need therapy. Simply put, I live for movements like this and I’m one lucky SOB to make them happen. Merry Christmas everyone and sending a ton of Dwanta Claus luv your way. Wait til’ Jazzy see’s the surprise carousel that’s waiting in the backyard ???❤️ #DaddyLuv #DwantaNeedsTherapy

A post shared by therock (@therock) on

Apa karjai. Nem tarthatom mindig így magamnál a lányokat, mert még a végén azt hinnétek, hogy összeroppantanám ezeket az édes kis kekszeket! De minden pillanatát kiélvezem az együtt töltött időnek!

A színész még hozzáteszi azt is, hogy tudja – lassan eljön az az idő, mikor a legkevésbé sem vágynak majd ilyen atyai ölelésre.

Tiana Gia baba pofikáján még mindig ott van az az imádnivaló, segíts rajtam-arckifejezés. Nem tudom megígérni, hogy egész hátralévő életükben ott leszek, hogy megvédjem őket – de amíg élek, addig biztosan szeretem és óvom a csajokat!

A családi képről hiányzik a vajszívű akcióhős előző kapcsolatából született nagylánya, a 17 éves Simone, teszi hozzá a People.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló