Femin

Egy éve felhagyott a szőrtelenítéssel ez a szuperdögös fitness blogger

  • Szerző:nuus
  • 2017.04.19 | 18:04

Mikenas nem véletlenül döntött így. Meg akarja tanítani rá az embereket, hogy szeressék önmagukat.

Nem véletlen, hogy Morgan Mikenas közel 30 ezer követővel büszkélkedhet Instagramon. A fiatal lány egy évvel ezelőtt határozta el, hogy eléri a céljait, ehhez pedig kemény edzésbe fogott és nem mellékesen búcsút vett a borotvájától is. A lányt 12 éves korában cikizték az öltözőben, amiért szőrös volt a lába, ezek az emlékek is segítettek neki abban, hogy ahelyett, hogy szégyenkezne a teste miatt, inkább ki is hangsúlyozza a természetes adottságait.

Nem tartom helyesnek, hogy más emberek megmondják, hogyan kell kinéznünk. Csak tedd azt, amitől jól érzed magad

– írja egyik bejegyzése alatt.

Mikenas rendszeresen oszt meg képeket a testéről, amivel motiválni szeretné a követőit. Persze mindig akadnak, akik nem értenek egyet a nézeteivel, de szerencsére a többség erőt merít a bátorságából.

Itt a videó is, amiben részletesen elmondja, miért döntött úgy, hogy többé nem szőrtelenít. Kitér arra is, hogy ezzel nem azt akarja mondani, hogy a világon mindenkinek a kukába kell dobnia a borotvát, egész egyszerűen csak példát akar mutatni azoknak, akik nem merik felvállalni saját magukat,

szerinte ugyanis mindenkinek úgy kellene kinéznie és viselkednie, ahogyan ő a legboldogabb, félretéve a mások véleményét.

Why I Don’t Shave

I haven’t shaved my legs for over a year, and I will never go back. The purpose of this video is not to shame people who do shave, I just want to speak on how its helped me become more comfortable within myself, and maybe inspire others to do something that makes them feel confident.

Fotók: Instagram / i_am_morgie


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.