Femin

Ennél magasabb labdát nem is adhatott volna ez a molett lány a beszólogatóknak

  • Szerző:nuus
  • 2017.05.29 | 20:47

Meg akarták mondani neki, hogy mit ne viseljen 90 kiló felett. Elképesztően jól reagált.

Nagyon sok teltebb nőt ér olyan vád, hogy az a ruha, amit épp visel, nem neki való. De vajon ki dönti ezt el? Talán törvénybe van foglalva egy bizonyos súlyhatár, amely felett egy nő már nem vehet fel például szűk nadrágot? Persze hogy nincs! Az emberek ennek ellenére mégis szeretnek beszólogatni.

Ezeket a szúrós megjegyzéseket unta meg Sara Petty.

A fiatal amerikai lánynak elege lett abból, hogy egyesek megmondó emberként kijelentették, hogy 90 kilogramm felett ne viseljen bikinit, haspólót, cicanadrágot vagy épp forrónadrágot. Felháborodásának először egy Twitter üzenetben adott hangott 2016 márciusában. Ebben azt írta:

Csajok, viseljetek bármit, amit akartok

És persze folyamatosan elkezdett olyan képeket posztolgatni magáról, amelyekről tudta, hogy azok biztosan kiverik majd a biztosítékot a beszólogatóknál.

Sara azóta is mindent felvesz, ami elvileg “tiltva” van. Testhez simuló ruhák, cicanacik, bikinik, extra szűk szonyák és aprócska topok is állandó kellékei a ruhatárának. És ami igaz az igaz, minden ruha nagyon is jól áll neki.

Kezdeményezése futótűzként járta be a közösségi hálót. Alig több mint egy éve alatt rengeteg követőre talált. Ma már több mint 40 ezren követik.

 

Bátorságával, kiállásával Sara másoknak is önbizalmat adott: egy csomó hozzá hasonló testalkattal rendelkező lány is elkezdett képeket posztolni magáról.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Galambos Dorina nem tervez gyereket
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.