Femin

Máris mém, amilyen romantikusan teljesült egy bögregyűjtő nő vágya!

  • Szerző:nuus
  • 2019.06.16 | 13:18

Sok meló volt abban, hogy az ivóalkalmatosságok végre méltó helyre kerüljenek!

Ha azt hinnéd, hogy a romantikának és a lovagi erényeknek mindörökre befellegzett, akkor itt egy reményre okot adó eset. Virágcsokor? Bon-bon? Ugyan már, egy nő sokkal inkább vágyik arra, hogy valami személyeset kapjon a kedvesétől: és ebben a meglepetésben bizony van kraft!

 

Urak, tessenek figyelni: Ana Stanowick egy olyan képet posztolt, melyen anyukája, és annak pasija látható, méghozzá lázas munka közepette. Egy olyan polcrendszert barkácsolt a férfiú, melyre végre méltó módon helyezheti ki a szíve hölgye a féltve őrzött bögre-kollekcióját!

via GIPHY

Nem kell már sifonérba zsúfolni az ivóalkalmatosságokat, ezentúl megcsodálhatja bárki mind az 51 darabot!

Apám annak idején kiakadt attól, ha anyu beállított egy új kávésbögrével, amit a gyűjteményébe rakott. Most az új pasija konkrétan egy spéci fali polcot épít, amire kitehető lesz a teljes kollekció. Pont ez az, ami miatt nem szoktunk leragadni a lúzer fickók mellett, igaz, lányok?

írta tweetjében Ana, aki azt is elárulta, honnan jött a bögrés becsípődés. Anyukája egyszer karácsonyra kapott egyet, amit már akkor összetört a fa alatt, amikor még ki sem sikerült rendesen bontania.

Azóta szaporodnak. Apám furcsa módon kommunikált dolgokat, és ezt a bögre-dolgot valahogy nem tudta bevenni a gyomra.

A mama már három éve találkozgat a jelenlegi párjával, aki most költözött hozzájuk.

A barátja meglepetésnek szánta a bemutató falat. Anyunak nincs kiemelt kedvence, ám az összes darabhoz személyes emlékek fűzik. Mindegyikről tudja, hogy kitől, mikor és hol kapta.

A közösségi oldalnak több sem kellett: fellángolt a romantikus szerelem iránti csodálat. Következtetésként azt vonták le a hozzászólók, hogy csakis olyan partner mellett érdemes kikötni, aki tolerálja, sőt: támogatja a szenvedélyeinket.

Ha valaki, akkor anyukád megérdemli a boldogságot! Ilyen pasira és polcra vágytam egész életemben!

Egyértelműen ezek azok a gesztusok, melyekkel életünk szerelmét örökre meg lehet hódítani…

 

…főleg, ha kedvesünket az ártalmatlan mániája miatt már többen cikizték korábban.

A bögrék maguk már szinte mellékesek is, mikor ilyen lovagiasságot lát megvalósulni az ember lánya. Kivéve, ha például békát formáz egy-egy ivócsanak.

Ami máris kedves mémek sorát indította be, számol be a Mashable.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló