Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Femin

18+, Zac Efron még sorozatgyilkosként is túl szexi, ez van

  • Szerző:nuus
  • 2018.12.01 | 19:08

Ha a nőirtó Ted Bundy bőrébe bújik, az ellenállás hasztalan.

Az egyre ellenállhatatlanabb Zac Efron egy új fotót tett közzé magáról, ahol éppen Ted Bundyt alakítja.

Az Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile című film címe nem tartogat zsákbamacskát – egy különlegesen elvetemült himpellérnek állít emléket, méghozzá egy életrajzi mozi formájában.

 

View this post on Instagram

 

❤️?NYC

A post shared by Zac Efron (@zacefron) on

Bármennyire is jó színész, egyszerűen túl vonzó erre a szerepre. Ugyanis itt mellig vérben fog gázolni: a ’70-es évek réme annak idején végigterrorizálta-gyilkolta Oregon, Colorado és Florida szépleányait, ám ezen kívül még négy államban is rendre követett el kihágásokat, vagy meghágási kísérleteket. Legalább 30 nővel végzett, saját bevallása szerint, de gyerekek életét is volt, hogy kioltotta.

 

View this post on Instagram

 

Ready for Sundance! #extremelywickedshockinglyevilandvile

A post shared by Zac Efron (@zacefron) on

A Hölgyölő

becenév ragadt rá, de mivel az egyetemista lányokat is ritkította, így a Campus Killer kifejezés is őt fedi. Megnyerő személyiségével, rafináltan cserkészte be áldozatait, gyakran álruhát vagy hamis személyazonosságot felvéve.

A leghidegebb szívű fattyú, aki csak létezik.

vallotta magáról.

Hogy fokozzuk a borzalmakat: még nekrofil ügyekbe is bonyolódott, szóval nem egyszerű a történet, amibe szépfiú hősünknek bele kell élnie magát. Lefejezés, csonkítás, kannibalizmus – most komolyan: folytassuk?

 

View this post on Instagram

 

#fbf beast mode.

A post shared by Zac Efron (@zacefron) on

Egy szó mint száz, egy elcseszett gonosztevő volt, aki közben egy mit sem sejtő barátnővel is találkozgatott. Elizabeth Koepflernek ráadásul volt egy kislánya is, a korábbi kapcsolatából. A boldog család persze nem jött nekik össze, ám később Bundy egy kolléganőjét majdnem elvette.

 

Carole Ann Boone a washingtoni sürgősségin volt munkatársa, és később segített neki az 1977-es, börtönből való szökésében is. Az is milyen beteg már, hogy a bíróságon hangzott el a lánykérés, a legutolsó tárgyalásán! Persze halálra ítélték, és 1989-ben ki is végezték az akkor 42 éves férfit.

via GIPHY

A január 24-én induló Sundance Filmesztiválon fogják bemutatni a hátborzongató történetet, melyet Joe Berlinger vitt vászonra, teszi hozzá a Vice.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló