Szépség

4 villámgyors konty, amikkel méltón köszöntheted az őszt

  • Szerző:nuus
  • 2017.09.05 | 10:25

Végtelen lehetőség kínálkozik arra, hogy egy egyszerű kontyot feldobjunk, most négy variációt mutatunk.

Fotó: Getty Images / Arun Nevader

Az új évszak mindig jó ürügy arra, hogy kipróbáljunk valami újat, felidézzünk valami régit, vagy kísérletezzünk egy kicsit a frizuránkkal úgy, ahogy eddig még sosem. Beköszöntött az ősz, ezért végre a feltűzött haj is visszatérhet a köztudatba, a kánikulában ugyanis nagyrészt azért gubancoljuk a fejünk tetejére a sörényünket, hogy ne kapjunk hőgutát a leomló fürtjeink melegétől.

Frissítsd fel a jól bevált módszereket néhány divatos új megoldással, mi megmutatjuk hogyan.

Nyugi, semmi extrémet nem erőltetünk, ezek a frizurák minimális kézügyességgel és néhány perc ráfordított idővel megtanulhatók. Kezdhetjük?

A hanyag

Fotó: Getty Images / Nicky J Sims

Ez komoly? Igen. Lehet, hogy a sarki közértbe ilyen frizurával járkálsz, de igazából ki tilthatná meg, hogy az irodában is így viseld a frizurádat? A hanyag eleganciához csak egy vékony hajgumi kell és az se baj, ha már napok óta halogatod a hajmosást. Képzeld el egy fekete garbóval és egy csinos napszemüveggel ezt a trendet… na, kedvet kaptál már hozzá?

A precíz

Fotó: Getty Images / Joern Pollex

Ha több komolyságot igényelsz az előző stílusnál, akkor ez a szoros, lényegretörő konty lesz a hozzád való. Klasszikus csavarással, ahogy nagyanyáink is viselték, jó pár apró hullámcsattal rögzítve, nehogy egy kósza szál belerondítson az összképbe. Ne felejts el egy bordó rúzst és egy feltűnő fülbevalót mellé, ezek nélkül nem üt akkorát a hibátlan frizurád.

A félkész

Fotó: Getty Images / Astrid Stawiarz

Ez a félig feltűzött-félig szabadon eresztett hajkóc csak úgy ordítja magáról a bohém életérzést, amit a nyár elmúltával is bátran hirdethetünk, mondjuk egy ilyen szabados frizura formájában. A laza fonat és copf szándékosan engedi, hogy néhány tincs elkószáljon a helyéről, de éppen ez az összevisszaság teremti meg a harmóniát is.

A rafinált

Fotó: Getty Images / Tristan Fewings

A legnehezebbet hagytuk a legvégére, de ha az előző hárommal boldogulsz, ezzel sem lesz túl nagy problémád. A lényeg, hogy a halántékodtól indulva kezd a fonást, ezt a két tincset kell a már kész kontyhoz rögzítened, ha tökéletesnek ítélted meg a végeredményt. Lazíts a fonaton egy kicsit, hogy ne legyen túl szigorú a tartása, válassz hozzá egy színes sálát és már indulhatsz is.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.