Labdarúgás

Amatőr focisták verték agyon NER üdvöske Fradit, Kubatov azonnal kirúgta az edzőt

  • Szerző:nuus
  • 2023.07.20 | 11:48

A Ferencváros hazai pályán háromgólos vereséget szenvedett a feröeri KÍ Klaksvíktól.

A Ferencváros hazai pályán háromgólos vereséget szenvedett a feröeri KÍ Klaksvíktól a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező első fordulójának szerdai visszavágóján, így 3-0-s összesítéssel búcsúzott a legrangosabb európai kupasorozattól.

A szigetországi rivális már a nyolcadik percben vezetést szerzett 11-esből, bő félóra elteltével megduplázta az előnyét, a szünet előtt pedig a harmadik találatával gyakorlatilag eldöntötte a párharcot.

Az Európa-ligában idén nyolcaddöntős, sorozatban ötszörös magyar bajnok FTC a kudarcával átkerült a Konferencia-liga selejtezőjébe, melynek második fordulójában az ír Shamrock Rovers együttesével találkozik. A két gárda tavaly az Európa-ligában találkozott a csoportkörbe jutásért, akkor a Ferencváros 4-1-es összesítéssel jutott a főtáblára.

Legutóbb 2017-ben a Budapest Honvéddal fordult elő, hogy a magyar bajnok az első párharcát elvesztette a BL-selejtezőben, feröeri klub pedig – három kiesést követően – most először vert meg és búcsúztatott magyar csapatot európai kupasorozatban.

A Ferencváros idei első hazai Bajnokok Ligája-mérkőzésén a 89 éves Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze végezte el a kezdőrúgást.

A hajrára teljesen szétesett a Ferencváros, amely Dibusz újabb két védésével kerülte el, hogy még megalázóbb különbségű vereséget szenvedjen a félprofi ellenféltől. Az elszánt feröeri csapatot éljenzéssel és vastapssal jutalmazta a közel húszezres nézősereg, a sajátjait pedig kifütyülte.

Dibusz Dénes az FTC kapusa a meccs után elmondta, ez elfogadhatatlan volt – írja a Bors.hu.

Rémálomban érezhettük magunkat az egész meccsen, nem találtunk fogást egyik meccsen sem rajtuk, mindkettő az övék volt. Az első meccsen is nagyobb helyzeteik voltak, olyan hibákat vétettünk, amiket megbüntettek, csak a végén tudtunk helyzetbe kerülni, de ez édeskevés. Az biztos, hogy ez egy óriási égés, hatalmas csalódás, szép a magyar nyelv, sok kifejezést lehet találni erre. Ez mindenkinek a felelőssége, oda kell állni a szurkolók elé, mert ez elfogadhatatlan, hogy egy ilyen ellenfél ellen kiessünk. Elnézést lehet kérni, de akkor sem lehet jóvá tenni, ha bejutunk a Konferencia-liga csoportkörébe. Érezhető volt tavasszal, hogy valami nincs rendben, a szakmai stáb érezte ezt, de úgy néz ki, a nyár nem volt elég arra, hogy ezt rendbe rakjuk.

A Ferencváros elnöke, Kubatov Gábor közösségi oldalára posztolt a meccs után.

Végtelenül szégyellem magamat mindenki nevében. A mai meccs méltatlan volt a Ferencvároshoz. A konzekvenciákat hamarosan levonjuk. A szurkolóknak köszönök mindent.

– írta Kubatov.

A Sztanyiszlav Csercseszovval történő személyes megbeszélésem eredménye, hogy nem dolgozunk tovább együtt

– áll a bejegyzésben.

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, Ferencváros hazai pályán háromgólos vereséget szenvedett a feröeri KÍ Klaksvíktól a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező első fordulójának szerdai visszavágóján, így 3-0-s összesítéssel búcsúzott a legrangosabb európai kupasorozattól.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Mobiltech
Nagy változás jön a Vibernél
  • szerző:nuus
  • 2024. 05. 17.
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.