Labdarúgás

Nem jött össze, háromgólos ferencvárosi vereség a Puskás Arénában

  • Szerző:nuus
  • 2020.11.05 | 10:48

A Ferencváros 4-1-es vereséget szenvedett a Juventustól szerdán, így láttuk mi a meccset.

A magyar bajnok a Barcelona otthonában elszenvedett 5-1-es vereség és a Dinamo Kijev elleni múlt heti, hazai 2-2-es döntetlen után a G csoport negyedik helyén áll egy ponttal, az ukránok jobb gólkülönbségükkel előzik meg a zöld-fehéreket.

Szerhij Rebrov együttese legközelebb november 24-én lép pályára a BL-ben, a negyedik fordulóban a torinói gárda vendége lesz.

De nézzük meg mi történt a tegnapi meccsen!

A Juventus elég lazára vette a figurát, viszont egy ekkora csapat nem teheti meg azt, hogy ne maximális odafigyeléssel játszon. Ezért mentálisan és fizikailag uralta a meccset. Azonban a Fradival nem tudom, hogy mi történt, teljesen szét volt esve a csapat, évek óta még a magyar bajnokságban sem hozott ennyire gyenge teljesítményt. Nem tudom Rebrov mivel fogja ezt megmagyarázni. Ez a hihetetlen dekoncentráció lehet annak az oka, hogy szakadó esőben senki sem szeret focizni, lehet hogy kimerültek mert volt FTC-UTE, illetve már a BL meccsek is mennek. Ne tudjuk. De a Juventus ellen nem fér bele ez a játékmenet. Hiszen az olasz bajnok olyan fizikai erővel csapott le, amely azonnal eldöntötte a küzdelmet.

A Ferencváros a meccs elején még alakított ki helyzeteket, aztán a hetedik percben Morata első gólja robbant, és nem volt megállás. Elkezdődtek a hibázások, majd a lapos első félidő után Morata nyönyörű duplázást mutatott be egy Ronaldo beadásból. És itt meg is állt volna a Juve. De nem ez történt. Dybal bejött a pályára majd nyert egy gólt amikor Dibuszról egy hazadás csúszott le Blazic passzából, Dybala öt méterről gurított egy harmadik gólt.

Dibusz megint hatalmasat hibázott, és az esetlenül pattanó labdát nem tudták kivédeni, így a 0-4 már egy öngólból vol meg. Boli azonban a vége előtt belőtte az FTC első bescsületgólját. Így 1-4 lett a vége.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló