Tech

Végre, itt a boxer, ami megvédi a férfiasságodat a mobil sugárzásától

  • Szerző:nuus
  • 2017.03.06 | 11:09

A Spartan fejlesztése megoldás lehet egy sajátosan 21. századi problémára: a zsebben hordott mobiltelefonok kisugárzásától védi az értékes sejtállományt.

Valahogy soha nem gondoltunk úgy a mobiltelefonra, mint ami veszélyeztethetné a heréinket, így pedig a nemzőképességet, pedig nem ártana. Legalábbis a Spartan nevű startup projekt által idézett szakértők szerint. A lenti videóban idézett orvos véleménye, hogy lényegében be kellett volna tiltani a mobilokat, ha valaha is tesztelték volna, mit okoznak azoknak a férfiaknak, akik a zsebükben hordják, hiszen csökkenti a spermiumok számát és roncsolja azok DNS-ét. Elég ijesztő.

A Spartan alsónadrágok készítői ugyanakkor azt állítják, hogy itt a megoldás: az általuk kínált boxer megvédi a heréket a mobilok és a wifi sugárzásától. Nem tudjuk, hogy ez tényleg így van-e, mindenesetre a Kickstarteren sokan úgy gondolták, megér egy kis pénzt, hiszen már több mint 150 adtak kisebb-nagyobb összeget a fejlesztésre és a gyártásra. A kért 5000 dollár helyett pedig már csaknem 20 ezer jött össze. Egy darab boxer ebben a szakaszban 40 dollárba (mintegy 12 ezer forintba) kerül, de egyrészt többet rendelve olcsóbb, másrészt minden pénzt megér a férfiasság megőrzése.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló