Tech

Van otthon PS4-ed? Akkor kezdhetsz félni a csótányoktól!

  • Szerző:nuus
  • 2017.04.18 | 18:33

A Sony konzolja nagyon népszerű lakhely a kellemetlenkedő ízeltlábúak számára.

(kép: Pixabay)
(kép: Pixabay)

Magyarországon nem olyan nagy probléma, de kevés olyan amerikai filmet láttunk, amiben ne taposnának el legalább egy csótányt, vagy tennének rá valamilyen utalást. A nagyvárosi lakások kétségkívül legkellemetlenebb betolakodója az Egyesült Államokban a csótány, a Kotaku egyik friss cikkéből pedig meglepő részlet derül ki a szinte elpusztíthatatlan ízeltlábúak kedvenc lakóhelyéről.

Egy New Yorki konzolszerviz munkatársa ugyanis azt mesélte a videojátékokra specializálódott weboldal egyik szerkesztőjének, hogy kevés olyan Playstation 4 kerül be az üzletükbe, amiben ne találnának csótányfészket. annyira jellemző ez, hogy a szervizben külön zsákokban gyűjtik a döglött csótányokat, és külön felárat számolnak fel, ha meg kell tisztítani a konzol házát a csótányoktól.

PS4 & Cockroaches – How To Fix Roach Infested Console

We can fix your cockroach infested PS4: https://tronicsfix.com/collections/get-started ►My Favorite Products: https://www.amazon.com/shop/tronicsfix PS4’s attract cockroaches! Cockroaches love to live in PS4’s because the console power supply is warm and dark and a perfect place for these types of insects to call home.

A legtöbb elektronikai eszköz termel valamicske hőt, ezért kedvelt lakóhely lehet belőlük a rovarok számára, a PS4-nek viszont túl nagyok a szellőzőnyílásai, amin keresztül a csótányok könnyen bele is tudnak költözni. A megkérdezett New Yorki szervizesek szerint nagyságrendekkel több a csótánnyal fertőzött PS4, mint az Xbox One, amibe bizonyára szintén befészkelnék magukat az állatok, csak nehezebben tudják.

Sokszor kifejezetten a csótányfészek okozza a konzol meghibásodását, de amig be nem kerül a szervizbe, a tulajdonosoknak fogalmuk sincs, mi lakik a játékgépben.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Időjárás
Napsütés és zuhé várható
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 28.