Tech

Saját márkás tablettel és megújult T Phone 5G szériával bővül a Telekom kínálata

  • Szerző:nuus
  • 2023.08.17 | 16:20

A Telekom célja a saját márkás okoskészülékekkel, hogy minél szélesebb körben, elérhető áron biztosítson hozzáférést a digitális világ lehetőségeihez.

Idén augusztusban új termékeket dob piacra a Telekom a Google-lel közösen: a megújult T Phone 5G és T Phone PRO 5G mellett érkezik a saját márkás T Tablet 5G is.

A Telekom saját márkás, Google-lel partnerségben fejlesztett okostelefonjai – a T Phone 5G és a T Phone PRO 5G – csaknem egy éve elérhetőek a hazai mobilpiacon. Nemcsak a hosszú üzemidő, a nagy felbontású kamera és a prémium dizájn miatt váltak népszerűvé ezek a készülékek, döntő szerepet játszott a sikerükben a kedvező ár-érték arány is, segítségükkel sokak számára vált elérhetővé az 5G-s felhasználói élmény.

A Telekom augusztus 17-től vezeti be a saját márkás, 5G-, és eSIM-képes T Tabletet. 10,4 hüvelykes képernyőjével és akár 13 órányi használati idejével a készülék tökéletes választás szórakozáshoz, tanuláshoz, munkavégzéshez és internetezéshez egyaránt. Ráadásul az újdonsült T Tablet- és T Phone-tulajdonosok a regisztrációt követően most három hónapon át díjmentesen juthatnak hozzá a Google One Basic 100 GB-os tárhelyéhez.

A T Tablet 5G-n emellett elérhető a Google Kids Space alkalmazás is, aminek segítségével a legfiatalabb generáció is biztonságosan internetezhet, miközben a szülők is megnyugodhatnak, hiszen az alkalmazás lehetővé teszi a szülői felügyeletet és a tartalomfogyasztás kereteinek meghatározását.

A 2022-es széria sajátmárkás készülékeit az Android 13-mal, megnövelt belső tárhellyel és NFC-képességgel rendelkező T Phone 5G (2023) és T Phone PRO 5G (2023) verziói váltják. A megújult T Phone 5G nagyobb belső tárhelyet és egy frissített előlapi kamerát is kapott. A készülékcsalád új színekkel jelentkezik augusztus 17-től: a T Phone 5G (2023) porszürke, a T Phone PRO 5G (2023) pedig holdfénykék színekben kapható majd.

„A T Tablettel tovább bővítjük azon eszközök körét, amelyek révén ügyfeleink élvezhetik az 5G előnyeit. Az új sajátmárkás készülékeink segítik valóra váltani a küldetésünket, hogy hálózatunk és eszközeink a digitális előrelépést segítsék. A megújult T Phone 5G-t és a T Phone PRO 5G tovább szélesíti azok táborát, akik sajátmárkás készülékeinkkel ismerhetik meg az 5G világát: bízom benne, hogy az újítások még vonzóbbá teszik sokat számára ezeket a készülékeket” – mondta Pereszlényi Zoltán, a Telekom kereskedelmi vezérigazgató-helyettese.

Az újdonságok a nemzetközi termékbevezetés részeként jelennek meg a magyar piacon, a Deutsche Telekom az új 5G-képes eszközeit Ausztriában, Horvátországban, Csehországban, Németországban, Montenegróban, Észak-Macedóniában, Lengyelországban, Romániában és Szlovákiában és az Amerikai Egyesült Államokban is elérhetőek lesznek.

A T Phone 5G (2023) 71 940 forintos, a T Phone PRO 5G (2023) 89 100 forintos, a T Tablet 5G
84 480 forintos listaáron érhető el a Magyar Telekom kínálatában 2023. augusztus 17-től.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló