Gamer

Bejelentették hivatalosan is: Érkezik a GTA VI. decemberben a trailere is befut majd

  • Szerző:nuus
  • 2023.11.09 | 15:48

A GTA 6 leleplezése végre megtörtént, a trailer decemberben jelenik meg

A Rockstar Games tegnap leleplezte a GTA VI-ot, a rendkívül népszerű nyílt világú franchise következő részét. A Bloomberg értesüléseinek megfelelően szerdán került sor a bejelentésre, a Grand Theft Auto VI-hoz pedig decemberben, a Rockstar Games 25 éves fennállása alkalmából készül egy trailer.

A Rockstar először 2022 februárjában erősítette meg, hogy dolgozik a következő Grand Theft Autón, és hogy a meg nem nevezett cím aktív fejlesztése “jó úton halad”. Azóta a Bloomberg egy jelentése azt állította, hogy a Grand Theft Auto VI-ban a sorozat első női főszereplője lesz, Bonnie és Clyde hatására. A Grand Theft Auto VI állítólag Miami egy kitalált változatában fog játszódni, hasonlóan a 2002-es GTA: Vice City helyszínéhez.

Tavaly egy hatalmas kiszivárgás miatt 90 videót tettek közzé a GTA VI-ról készült felvételekből az interneten. A női játszható karaktert a kiszivárgott anyagban egy étterem kirablásakor lehetett látni. A játékmenet egyértelműen korai és befejezetlen volt, a játékmotor pedig debug üzemmódban volt és tárgyakat érzékelt.

Ha a Rockstar most már készen áll arra, hogy a héten hivatalosan is nevet és helyszínt adjon a Grand Theft Auto VI-nak, akkor talán arra is készen áll, hogy mindenkinek megadja a GTA V utódjának megjelenési idejét. A Grand Theft Auto V nemrég lett 10 éves, és több mint 185 millió példányban kelt el, miután 2013-ban először jelent meg PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. A GTA V több konzolgeneráción átívelő játék, az online játszható GTA Online pedig rendszeresen frissül új tartalmakkal.

A Grand Theft Auto VI várhatóan 2024-ben érkezik.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Shakira megrázó bejelentést tett
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 30.