Infotech

Húsvéti leárazás: Microsoft programok mindenkinek

  • Szerző:nuus
  • 2019.04.17 | 12:41
  • trendindex: 2

Elkezdődött a nagy húsvéti vadászat a GoodOffer24-en. Az oldal erősen jóárasított Windows operációs rendszereket és irodai szoftvercsomagokat kínál, és tudjuk, hogy az akciós szoftverek iránti érdeklődés pedig folyamatosan nő. (x)

 

Kuponok mentik meg a Húsvétot

Az eleve alacsony árak mellett a GoodOffer24 további húsz százalék extra kedvezményt kínál az XGO20HU20 kuponkódot használók számára. A kódot a vásárlás befejezésekor, a kosár áttekintését lehetővé tévő oldalon kell beírni.

A Office 2019 legfrissebb változatát vásárlók még több, 30 százalékos kedvezményhez juthatnak az XGo24Office2019 kód használatával. Így például az Office 2019-hez 41,99 euróért, az Office-t és Windows 10 Prót is tartalmazó csomagért 45,49 eurót kell fizetni. A húsz százalékos kóddal a Windows 10 Pro pedig 10,26 euróba kerül.

A szoftvereket, operációs rendszereket és játékokat is árusító GoodOffer24.com a leggyorsabban növekvő online kereskedelmi platform. Vásárlás után a megrendelt termékkulcsok rögtön megérkeznek a vásárló email címére, nem kell napokat várni rájuk. Az oldal több fizetési módot kezel, ám ajánlott a Paypal használata. (x)

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló