Mobiltech

Pár nap, és jöhet az olcsó iPhone

Tokok már vannak, már csak a telefon hiányzik.

AFP

Több neven emlegették az iPhone SE utódját: iPhone 9, iPhone SE 2, a pontos megnevezés napokon belül kiderülhet, ugyanis nagyon úgy néz ki, hogy a több hónapos pletykálás után most végre bemutatják a készüléket. Remélem is, ugyanis már az első szivárgások óta várom az SE utódját, amire szívesen lecserélném a leharcolt 6S-t, ami hűséges társa a mindennapjaimnak már nagyjából 4,5 éve.

Na de nézzük, miért is vagyok rápörögve az SE utódjára

Ha igazak a pletykák, a külseje olyan lesz, mint az iPhone 8-nak, ebből adódóan 4,7 hüvelykes kijelzőt kap, és remélhetőleg a TouchID is megmarad, ez eddig két nagyn jó pont. LCD-kijelzőt jósolnak neki, valószínűleg kamerából is csak egyet kap, na meg a 3 GB RAM sem eget rengető, 5G sem várható, viszont ha olcsóbb készüléket szeretne az ember, kompromisszumokat kell kötnie, ezek közül pedig semmit nem bánok. A legnagyobb előny természetesen, hogy a jelenlegi 11-es széria processzorát, az A13-at kapja. Ez szavatolja, hogy a készülék évekig gyors és megbízható lesz, ami számomra a legfontosabb dolog egy olyan eszköznél, amit minden nap, akár több órán keresztül használok.

Tokok már vannak, már csak a telefon hiányzik

Az amerikai Best Buyba már megérkeztek a titokzatos, 2020-as, 4,7 hüvelykes iPhone-ra való tokok, amelyeket a 9to5Mac értesülései szerint vasárnap kezdhetnek árulni az üzletek. Ez azt jelenti, hogy nagyon hamar megláthatjuk, milyen is lesz az Apple új olcsó telefonja.

A 64 GB tárhelyes árát 399 dollárra saccolják, ami 112 ezer forintnak felel meg, a 128 GB-os elvileg 499 dollár lesz, ami pedig 142 ezer forint. Ha minden igaz, érkezik egy 256 GB-os készülék is, bár kérdéses, hogy a felhőalapú szolgáltatások világában kinek van szüksége ekkora tárhelyre.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.