TV

A hülye járások minisztere, Mr. Waczak, azaz John Cleese ma 78 éves

  • Szerző:nuus
  • 2017.10.27 | 07:22

Mit adtak nekünk a brit humorista legjobb jelenetei? Sok-sok önfeledt mosolyt és végtelen nevetést. Következzen John Cleese 5 legviccesebb jelenete!

Fotó: Clemens Bilan/Getty Images)

Ki ne ismerné a langaléta, idegesen üvöltöző humoristát, aki olyan nagyszerű és mindig vicces műalkotásokkal írta be magát a film- és a tévétörténelembe, mint például a Hülye Járások Minisztériuma vagy a Waczak szálló, hogy a Brian  éppen a Brian élete ominózus jelenetei? Igen, John Cleese ma ünnepli születésnapját, szóval összeszedtük az 5 legviccesebb filmes vagy sorozatos alakítását.

A színész John Marwood Cleese néven született az angliai Weston-super-Mare-ben, 1939. október 27-én. Elit iskolába járatták szülei, majd a Cambridge-i egyetemen jogot tanult. Közben sok időt szentelt az egyetem legendás Footlish nevű csoportjának, amelyben bohózatokat írt és adott elő. A kor legnagyobb komédiásaival szerepelt együtt, akik közül néhányan – Eric Idle, Terry Gilliam, Terry Jones, Michael Palin és Graham Chapman – összeálltak a Monty Python nevű társulatban. A többi már történelem.

Mit adtak nekünk a rómaiak?

Hitler Angliában:

Waczak Szálló (részlet a második évad negyedik részéből):

Gyalog Galopp – Halló, ki beszél!?

A Hülye Járások Minisztériuma:

Nyitókép: Clemens Bilan / Getty Images


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló