Sorozatok

JJ Abrams két Star Wars között tévésorozatot csinál RuPaulról

  • Szerző:nuus
  • 2017.03.22 | 12:20

A producer-rendező eddig elsősorban a sci-fik és horrorok terén teljesített, most viszont új vizekre evez azzal, hogy a leghíresebb drag queenről forgat.

 

forrás: David Shankbone/Wikipedia
RuPaul teljes harci díszben – forrás: David Shankbone/Wikipedia

Drag queen az a férfi – általában meleg –, aki női ruhákba öltözve (túl)hangsúlyozza saját női személyiségét, sőt általában valami híresség bőrébe is bújik. RuPaul közülük a leghíresebb, akiről most JJ Abrams készül tévésorozatot forgatni, egészen pontosan a felemelkedéséről, híressé válásáról. RuPaul sikeres énekes, előadóművész, modell, tévés személyiség és író.

RuPaul – The Realness Official Music Video

Enjoy the video? Subscribe here! http://bit.ly/1fkX0CV Official music video for RuPaul – The Realness Featuring RuPaul and the top three from season 8 of RuPaul’s Drag Race Naomi Smalls, Kim Chi and Bob the Drag Queen.

Még nem tudni, hogy JJ Abrams melyik csatornának készíti a sorozatot, és hogy hány részes évadban gondolkodik, de a műfaja dramedy (dráma+komédia) lesz, és félórás epizódokból fog állni.

RuPaul egyébként a VH1-nak készít egy showműsort, a RuPaul’s DRag Race-t, aminek a napokban keződidk el a kilencedik évada.

YouTube

No Description


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló