Sorozatok

Máris megvan az év első átütő sorozatsikere

  • Szerző:nuus
  • 2017.04.25 | 17:39

A Netflix tinidrámája, a 13 Reasons Why viszi a pálmát egyelőre.

Minden évben vannak előre borítékolható sikerek, aztán jön egy tökismeretlen másik sorozat, vagy egy olyan, amitől senki nem várt semmit, semmi jót, és beelőz mindenkit. Tavaly a Stranger Things volt ez a váratlan befutó,

idén pedig a 13 Reasons Why,

amit előzetesen azzal próbáltak eladni, hogy Selena Gomez az egyik producere. Ez nyilván sok tinit meggyőzött, mások viszont sikítva menekültek előle, annak ellenére, hogy pár év alatt a Netflix neve éppolyan garancia lett a minőségre, mint korábban a HBO-é vagy az FX-é.

A 13 Reasons Why egy öngyilkosságot elkövető lány története, aki hátrahagy 13 kazettát, rajta az okokkal, melyek miatt a végzetes tettet elkövette.  A kazetták egy Clay nevű sráchoz kerülnek, ő pedig elkezdi azokat meghallgatni, feldolgozni.

13 Reasons Why | Official Trailer [HD] | Netflix

Why would a dead girl lie? 13 Reasons Why is now streaming only on Netflix. Based on the best-selling books by Jay Asher, the Netflix Original Series 13 Reasons Why follows Clay Jensen (Dylan Minnette) as he returns home from school to find a mysterious box with his name on it lying on his porch.

A március 31-én debütált sorozat óriásit ment a Twitteren, eddig 11 millió bejegyzésnél jár, amit nehéz lesz bárkinek is überelni, de persze nem lehetetlen. Mindenesetre a 13 Reasons Why – ami egy 2007-es regény adaptációja – híre még csak most kezdett el terjedni, úgyhogy feltételezhető, hogy a tekintélyes szám még tovább fog nőni. Második évadot egyébként nem terveztek belőle, most viszont szóba került, és se az alkotók, se a szereplők nem zárkóznak el előle. A kérdés csak az, hogy egy kerek, lezárt történet hova fejlődhet tovább?


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.