Érdekes

A Disney-élményparkok így köszöntötték meg az egészségügyi dolgozókat

  • Szerző:nuus
  • 2020.04.08 | 09:18

A 2020-as World Health Day emlékezetesre sikerült.

A World Health Day minden év április 7-én az egészségügyi dolgozók köszöntéséről szól, ami idén húsbavágó ünnep volt. Világszerte meggyűlik a gyógyászatban tevékenykedők baja a koronavírussal – ezt a küzdelmet szerették volna honorálni a tematikus Disney-parkok alkalmazottai is.


A jelenleg nem látogatható orlandói Walt Disney World és a párizsi Disneyland is egységes üzenettel készült, mely a bátrak tiszteletéről szól.

A frontvonalban dolgozók rengeteg emberen segítenek.

A Shanghai Disney Resort kezdte az ünneplést, ahol az Enchanted Storybook Castle falain jelent meg a köszönő fényfestés.


Több nyelven is olvashattuk a hála szavait. A floridai intézmény az ikonikus Hamupipőke-kastélyt világította meg a remény és hála kék színével. De a Magic Kingdom személyzete sem pihent: köszönő feliratot tartottak a kéken ragyogó palotával a háttérben.


A kaliforniai Anaheimben található élménycentrumban virágszirmokból írták ki a köszönet szavait. Eközben Párizsban a „merci” jelentette ugyanezt, melynek betűit kiültetett, élő virágok formázták. Az ázsiai és észak-amerikai parkok, illetve a hozzájuk tartozó hotelek és üzletek hetek óta zárva tartanak. Sanghajban már a részleges újranyitás is napirendre került, teszi hozzá a People.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló