Érdekes

Mit (ne) tegyél, ha szűz nővel akadsz össze?

  • Szerző:nuus
  • 2022.11.16 | 15:18

Nem csak a középiskolás lányok között akadnak szüzek, bizony még a későhúszas nők között is van olyan, aki még soha nem szexelt. A jelenség kétségkívül ritka, de létezik. Mit ne mondj, ha szűzzel hoz össze a sors?

Ne röhögd ki, hiszen nem tudhatod, mi áll a háttérben.

Annak, hogy egy felnőtt nő még soha nem bújt ágyba senkivel (és állva sem szexelt) számos oka lehet. Elképzelhető, hogy vallási meggyőződés miatt vár a házasságig: számos hitrendszer abszolút tisztaságot ír elő mindkét nem számára. Lehetséges, hogy szó sincs hitről, egyszerűen csak nem találta még meg „az igazit” a lány, és nem szeretné csak úgy bárkinek odaadnia magát. Nem kizárt, hogy lelki oka van a dolognak: a tini korban természetes, hogy az ember szorong a teste miatt, de akadnak, akik később is nehezen fogadják el önmagukat. Végül, de nem utolsósorban elképzelhető, hogy fizikai oka van a dolognak: hüvelyszárazság, vaginizmus, vulvodynia, hormonális probléma nehezíti meg a nő életét. Valószínűleg nincs teljes rálátásod egy másik ember életére, ezért ne feltételezd, hogy a szűz hölgy frigid, netán borzalmas az ágyban, és legfőképpen ne nevesd ki ezért.

Ne dicsérj meg senkit, csak azért, mert szűz.

Gyakori probléma, amivel az idősebb szüzek találkoznak, hogy azonnal dicsérni kezdik önfegyelmüket és kitartásukat, amiért „ellen tudnak állni a kísértésnek”. Ami azt illeti, a társadalom még mindig a nők „legnagyobb kincseként” tartja számon a szüzességet, a „tisztaságot”, holott az erényövek kora még réges rég lejárt. Ez persze egy óriási tévedés, hiszen a szüzesség épp úgy nem erény, ahogy nem hátrány: senki sem lesz attól sem értékesebb ember, sem jobb nő, hogy egy vékony hártya a lábai között védi még a bejáratot, de persze fogyatékosként sem kell emiatt gondolni rá. A statisztika azt mutatja, hogy a legtöbb húszon felüli szűz – mindkét nem körében – nem vallási, ideológiai okok miatt tartózkodik a szextől, hanem egész egyszerűen nem találkozott még olyan emberrel, akivel szívesen gyűrné a lepedőt, vagy éppen túl gátlásos volt ahhoz, hogy ledöntsön a lábáról valakit.

Ne mondd neki, hogy nem nagy cucc a szex, ess csak túl rajta mielőbb.

Valahányszor azzal jössz, hogy a(z első) szex nem érdemel ekkora felhajtást, gondolj csak bele: te döntöd el, kivel fekszel le, hogyan élvezitek leginkább az aktust és szeretnél-e esetleg majom-jelmezben ugrálni, mielőtt erre sor kerül. Ha a döntés szabadságát elvennék tőled, esetleg olyasmire kényszerítenének, amitől irtózol, valószínűleg nem mondanád, hogy a szex nem nagy ügy. Tehát: csak azért, mert te talán szívesen próbálod ki a szexet minél több emberrel különösebb érzelmi kötődés nélkül, ne várd, hogy más is ugyanígy gondolkozzanak. Majd szexel, ha késznek érzi magát rá – de persze az is lehet, hogy ez soha nem következik be, mert időközben rájön, hogy aszexuális. Na és? Ő dolga.

Ne próbáld meg mindenáron lefektetni, vagy összehozni egy haverral.

Oké, összeakadtál egy szűz lánnyal, és szeretnéd bebizonyítani, hogy a szex a világ legjobb dolga, te majd megmutatod neki, hol van a mennyország, és megtanítod mindenre, amit a férfi testről tudni kell. Nyilván vonz a lehetőség, hogy ez a csaj tutira nem fog senkivel sem összehasonlítani téged, ezért szeretnéd megszerezni magadnak őt. Ugyanakkor ne felejtsd el, hogy a szex nem sport, pláne nem versenysport: nincs értelme csak azért rámozdulni valakire, hogy húzhass még egy strigulát. Annál is inkább, mert talán fájdalmat okoznál vele a csajnak.

Ne feltételezd, hogy a szüzek mind prűdek.

A legtöbb szűz nőt – és persze pasit – nem zavarja, ha a saját szexuális élményeidről beszélsz. Nem, a szüzek többsége nem irtózik a szextől, nem retteg tőle, és nem ítéli el feltétlenül azokat sem, akik szeretik a változatosságot e téren. A mélyen vallásos szüzeket persze ne sokkold a swinger-klubos kalandokkal, de egyébként semmi gond sincs azzal, ha nem csinálsz titkot abból, hogy szexuális lény vagy. Attól még, mert valaki egyelőre – bármilyen ok miatt is – még nem aktív, ugyanúgy érdekelheti a szex, mint bárki mást. Szóval, nyugi, nem minden idősebb szűz prűd… sőt, a többségük egyáltalán nem az!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.