Zene

Jövőre hip hop múzeum nyílik New Yorkban

  • Szerző:nuus
  • 2017.06.14 | 19:43

Sőt, egy egész komplexum fog kinőni a földből Harlemben, két ütemben.

Forrás: flickr

Egy nonprofit szervezet nagy fába vágta a fejszéjét: egy aránylag nagy területen egy egész komplexumot épít fel Harlemben, ami minden egyes részével a hip hop zene előtt fog tisztelegni. Hogy miért pont Harlem, az a műfajt ismerők számára teljesen logikus:  mert a gyökerek részben ide vezetnek. Bár a hip hop 1973 augusztus 11-én Bronxban született egy Kool Herc nevű arcnak köszönhetően, aki egy buliban fektette le az alapokat, a műfaj egész sor nagy neve (Q-Tip, A$AP Rocky, Puff Daddy, Kelis) Harlemből származik.

Forrás: wikipedia

Az első ütemben, valamikor a jövő évben elkészül a főépület, melynek földszintjén kávézó, galéria, látogatóiroda és ajándékbolt is lesz, míg az emeleti részen a múzeum található, amihez rendezvényterem és egy multimédiás stúdió is tartozik majd. A második szakasz határidejét nem vésték ennyire kőbe, csak azt, hogy mit szeretnének: bővítik a múzeumot, illetve felépül egy szálloda, egy bevásárlóközpont, egy árkádos közösségi tér, egy sportcsarnok és egy koncertterem.

Grandmaster Flash & The Furious Five – The Message (Official Video)

Download The Message on iTunes – http://hyperurl.co/sgur7n Stream The Message on Spotify – http://hyperurl.co/92hx5f Buy The Message on Amazon – http://hyperurl.co/d1jnmy Follow Grandmaster Flash Website: http://hyperurl.co/8bmdbs Facebook: http://hyperurl.co/jn3yxq Twitter: http://hyperurl.co/b31agz Instagram: http://hyperurl.co/lzisge


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló