Celeb

Paris Hilton műhasat hordott, mielőtt terhes lett volna

  • Szerző:nuus
  • 2024.06.09 | 19:49

Paris Hilton mielőtt állapotos lett volna, egész nap műhasat hordott otthon. A milliárdos hölgy így akarta megtapasztalni, hogy milyen az áldott állapot. Azóta már két gyereke van.

Paris Hiltonról korábban mindig apró kutyás képeket lehet látni. Mindig szorosan magához öltet vagy éppen puszilta őket. Azonban mióta édesanya, teljesen megváltozott a helyzet. Már nem lehet a dúsgazdag hölgyet kutyáival látni, hanem két gyermeke, az 1 éves Phoenixszel és az 5 hónapos Londonnal fotózkodik. – írja a thesun.co.uk.

Paris Hilton mielőtt terhes lett volna, műhasat hordott otthon, hogy megtudja, milyen érzés nagy hassal közlekedni/Fotó: Instagram/Paris Hilton

Ez pedig a testbeszéd-szakértő szerint arról tanúskodik, hogy a 43 éves Paris Hilton végre felnőtt. Judi James testbeszéd-szakértő szerint:

“Paris Hilton testbeszéde a babáival azt sugallja, hogy elkezdett felnőni.”

Sokszor védelmezően nézi őket, úgy tűnik, lesi minden pillanatukat. Paris Hilton nagyon készült az anyaságra. Korábban úgy nyilatkozott:

„Régóta tervezem, csak meg kellett találnom a megfelelő partnert. Nagyon nehéz megbízni az emberekben, és nagyon hálás vagyok, hogy megtaláltam a férjemet.”

A milliárdos Paris még mielőtt terhes lett volna, egy műhasat hordott.

“Tudni akartam, milyen érzés terhesnek lenni, ezért vettem egy hasprotézist, és egész nap hordtam. Tudom, hogy ez őrülten hangzik, de azt akartam, hogy valójában megtapasztaljam, milyen terhesnek lenni.”

(via)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló